Vine Ziua Copilului.
Iată o listă cu diverse surprize pe care le poti achizitiona de la noi cu această ocazie, în cazul în care îți dorești să îi faci cadou ceva care să îl provoace să se simtă bine făcând sport:

BICICLETE
Avem biciclete de la mai mulți producători de marcă: Woom, Merida, Cannondale, Cross, RoyalBaby, Romet, Milly Mally. Unele extrem de ușoare, altele extrem de bine dotate tehnic, toate în culori frumoase... În funcție de valoarea bicicletei, primești un Voucher cadou.

TROTINETE
Cu două sau trei roți, pentru plimbări sau antrenament de forță. Mărcile noatre Razor sau Micro te îmbie cu diverse modele.
trotinete copii razor

SCAUNE DE COPII PENTRU BICICLETA
Nu renunta la turele tale cu bicicleta, doar pentru ca acum ai copil mic, care inca nu te poate urma. Incearca sa il plimbi cu scaunul special conceput pentru transportul celui mic, cu bicicleta ta! Unele modele sunt acum în promoție specială!

CĂȘTI
Cu led sau fără, cu desene imprimate sau în culori vii. De la Abus sau BikeFun, orice alegi, fă-o pentru siguranța și plăcerea copilului! Dacă produsele Abus depășesc valoarea de 400 lei, primești un rucsac cadou!

casti abus copii ciclism


TRICOURI
Un tricou sport din material tehnic, la un preț foarte mic, de care copilul are mereu nevoie la antrenamentele serioase la care îi face plăcere să meargă!

MANUSI
Mănușile de copii pentru ciclism de la BikeFun sunt o alegere utilă pentru protecția lor.

RUCSACURI
Rucsac de munte pentru copil? Alege unul vesel de la Deuter! Primești automat și un tricou cadou!

ECHIPAMENT INOT 
Costume de baie si casti de la Tyr, cautate de sportivii de elită.

MINGI
Avem modele de mingi Molten de cea mai înaltă calitate, aprobate de federatiile internationale de profil.

mingi baschet molten

Vino la Veloteca în Soseaua Iancului, nr. 94, sector 2, Bucuresti sau comanda pur si simplu online dupa ce verifici telefonic sau prin email disponibilitatea produsului ales!

Totul pentru tine... de prin 2008!