CE PREFERI: Huse de interior, huse pentru transport, huse pentru BMX, huse pentru biciclete de copii, huse pentru biciclete pliabile, huse personalizate?

Pentru început VELOTECA îți pune la dispoziție doar câteva modele, de test. Găsești aici gama de huse Velosock.
Dar dacă vor fi bine primite, putem extinde gama chiar și cu cele personalizabile!

husa velosock protectie bicicleta

CÂTEVA BENEFICII ale acestor huse, ca să știm cu toții despre ce vorbim: sunt realizate din 90% Polyester, 10% Spandex, adică supraelastice.

Se pot spăla foarte ușor cu ajutorul mașinii de spălat;
Sunt flexibile și pot lua forma oricărei biciclete;
Sunt foarte ușoare;
Sunt personalizabile.

husa velosock protectie bicicleta

Ce este VELOSOCK?

VELOSOCK este o soluție pionier de depozitare a bicicletelor de interior, lider pe piața globală a huselor de biciclete cu design și calitate de neegalat.

Obiectivul: funcționalitate, durabilitate, simplitate. Misiunea este de a proteja cel mai prețios partener al biciclistului - bicicleta - în modul cel mai eficient și de a se asigura că toate bicicletele îi pot însoți pe posesori oricând și oriunde.

Oferta este specializată în soluții de stocare a bicicletelor pentru sportivi profesioniști, precum și pentru bicicliști ocazionali, oferind o acoperire totală pentru a menține bicicleta curată și protejată în orice moment.

velosock husa protectie bicicleta

Cu astfel de huse, cicliștii au acum libertatea de a lua și a așeza bicicleta în apartamente, camere de hotel, mașini, transport public, fără să își facă griji pentru a distruge călătoria sau a lăsa murdăria și resturile pe podea. Cu VELOSOCK, este întotdeauna o situație win-win.

Totul pentru tine... de prin 2008!