BENZI KINESIOLOGICE PROFESIONALE = Benzi de sustinere

Produsul original a fost creat in anii ’70 de catre doctorul Kenzo Kase, un chiropractician japonez care si-a dorit o banda care sa fie mai de calitate si care sa ofere un suport real celor care au nevoie, dar si care sa nu le limiteze libertatea de miscare. Gasesti la Veloteca acum produse din toata gama!

CE ESTE O BANDA KINESIOLOGICA? 
O banda flexibila care se aplica intr-o maniera specifica pe corp - muschi, in scopul de a-l sustine, de a reduce durerea resimtita de catre atlet, dar si umflaturile. De asemenea, unul dintre scopuri este de a imbunatati performanta celor care folosesc banda.

CUM FUNCTIONEAZA BANDA KINESIOLOGICA?
Un aspect important este acela ca aceasta banda este foarte elastica. Medicul care a fabricat-o a folosit bumbac, dar si nailon. Este facuta in asa fel incat sa mimeze proprietatile pielii, cum ar fi elasticitatea si subtirimea. Aceste aspecte sunt importante, deoarece permit un grad foarte mare de miscare.

Benzi Kinesiologice KT la veloteca

KT Tape tehnologii si material:

Benzi kinesiologice KT Tape Original sunt confectionate din bumbac 100% ranforsat.
Benzi kinesiologice KT Tape Pro sunt confectionate din fibre sintetice ultra durabile. Aceste materiale ofera elasticitate uni-directionala permitand benzilor sa se intinda doar in lungime, nu si in latime.

O alta tehnologie unica " Matrix Mesh" permite transpiratiei sa patrunda prin tesatura, astfel pielea respira. Un aspect foarte important ce ofera comfort si posibilitatea de a purta benzile o perioada indelungata.

Benzi Kinesiologice KT la Veloteca

KT Flex | KT Recovery | KT Pro

Benzi KT Tape KT Flex - sunt special concepute pentru a oferi un suport mai eficient si mai confortabil pentru genunchii slabi sau raniti. KT FLEX este destinat atletilor, entuziastilor de fitness sau celor care se recupereaza de la un accident si care doresc sprijin suplimentar pentru genunchi fara vrac si restrictionarea unui manson de stabilizare.

Benzi KT Tape Cotton Precut - din bumbac, de calitate superioara.

Benzi Kt Tape Pro Extreme Synthetic Precut din material sintetic care rezista la alergari intense, dusuri multiple, umiditate, frig sau antrenamente in piscina.
Sunt folosite in sport dar si in activitatile zilnice pentru a trata o varietate de afectiuni precum: Epicondilita Laterala (Cotul tenismenului), tendinita ahiliana, dureri articulare (gat, umar, cot, spate, genunchi, glezne etc.), Fasceita plantara, Rupturi musculare.

Benzi Kinesiologice KT la Veloteca

EFECTE BENEFICE ALE BENZILOR KT Tape:

- Cresc stabilitatea articulara
- Accelereaza vindecarea
- Imbunatatesc functiile musculare
- Amelioreaza durerea si discomfortul produs de acesta
- Dreneaza canalele limfatice ajutand la descongestionare

Benzi Kinesiologice KT la Veloteca

ALTE INFORMATII:

- 100% din fibre sintetice
- super elastice de 4X mai rezistente decat bumbacul
- Benzile vin intr-o cutie de plastic pentru a fi mai usor de transportat
- Culori reflectorizante pentru a putea fi folosite si noaptea
- FARA LATEX - pentru piele sensibila
- Contin instructiuni de baza pentru aplicare
- Benzile sunt pretaiate pentru a fi usor de aplicat

Vino si tu la Veloteca, in Str. RITMULUI 18, pentru a le vedea si achizitiona! Suna la 0213118269 pentru detalii stoc.

Totul pentru tine.. de prin 2008!