.... câteva noutăți: expoziție cu vânzare, promoții la unele mărci, autografe de la unii dintre cei mai tari cicliști ai zilei! 

SAVE THE DATE: 29-31 martie
Acum, la ediția 2019, ne găsiți în parcarea Băneasa Shopping City (Mall) CORTUL 2!!!
#baneasashoppingcity
#salonulbicicletei
Veloteca SUNN Northwave BikeFun Bryton Salonul Bicicletei 2019

De vineri 29 martie, acum în acest weekend, scoatem taraba cu biciclete, accesorii și echipamente: unele dintre ele așteaptă sa plece cu voi direct în plimbări, ture, antrenamente sau competiții.
Vă vom prezenta prețurile sezonului 2019, dar și reducerile speciale ale Salonului Bicicletei 2019, care vor fi valabile doar cu această ocazie!

De la ABUS, aducem căștile de toate felurile (adulți și copii, pentru biciclete de munte și de șosea), dar și antifurturile care au făcut celebră această marcă (U-lock, pliable, spirale, lanțuri etc).
La standul nostru vei putea testa cam ce poate un antifurt banal și unul serios!!! Avem reduceri, de 15%, să nu neglijați asta!
casca ciclism abus mtb

Surpriză: vino cu copilul și vei putea să îi iei direct o bicicletă Royal Baby!!
Cât despre Merida, am umplut depozitul cu biciclete de șosea și de munte, de damă și de copii, plus multe categorii pentru bărbați, tineri și bătrâni!
O să vezi și câteva electrice: eONE-SIXTY 600, eSPRESSO 500, eBIG NINE 800 și mult așteptata eBIG NINE Limited!!!
REDUCERE la echipament-ul Merida: 15%, valabilă DOAR la Salon!
Veloteca Merida Northwave BikeFun Bryton Salonul Bicicletei 2019

Mai găsești la noi câteva modele de biciclete special alese de la CANNONDALE și ADRIATICA. Le-am selectat pe cele cu priză mai bună la public, mai exact cele vandabile pe piața românească :)
Fă-ți puțin (mai mult) timp și vino la VELOTECA, în standul de 90 mp, unde mai poți găsi accesorii de la BIKEFUN (atenție și la reducerile de până la 30% ale scaunelor de bicicleta pantru copii !) și ciclocomputere BRYTON (la care avem și promoție specială cu niște lumini cadou) și SIGMA.
Rucsacii DEUTER sunt iarăși la mare căutare. Vino să îți alegi noul model!


Anul ăsta, EXPO cu vânzare!
#totulpentrutine
#deprin2008

ATENȚIE: la unele modele de biciclete, primești câte un voucher cadou în funcție de prețul bicicletei! Fii pe fază!

Doar la Salon, la standul nostru, vei avea acum ocazia să îi cunoști pe câțiva membri ai echipei CARCOVER VELOTECA TEAM, echipa în care ne punem acum speranțele să provoace elita sportului pe două roți!