black-friday-veloteca AICI ai lista cu toate exemplarele pe marimi, modelele si marcile disponibile in cateva exemplare sau poate doar intr-un singur exemplar!

LISTA reduceri Black Friday

Dragi prieteni! Sunteti pregatiti sa spargeti pusculita? Este gata lista cu MEGA-Reduceri pentru ziua de 27 noiembrie intitulata de noi “Black Friday / Bike Friday“! Anuntati si  pe cei interesati sa isi pregateasca de pe acum rezervarea la magazinul nostru din Sos. Iancului 100 (click pt harta)! Gasiti pregatita o lista generoasa, care cuprinde cateva exemplare speciale din fiecare categorie de biciclete, echipament și accesorii pentru fiecare varsta si pentru orice tip de tura. Bicicletele, echipamentele si accesoriile au reduceri finale, valabile numai pentru 27 Noiembrie 2015*.REZERVA din timp produsul dorit!
Promotie anvelope CST & Maxxis! – La orice pereche de anvelope achizitionate, primiti gratuit 2 camere CST! Promotia este valabila in limita stocului.
Promotie camere cu solutie anti-pana SLIME (27,5 si 29) – Preturi speciale la 2 sau mai multe bucati!
Promotii surpriza la echipament! De Bike Friday vom avea si reduceri surpriza la echipament, pentru cei ce ne vor vizita. Reduceri minime: 25%