Vine toamna cu adieri de călătorii scurte de weekend, ocazii perfecte de a vizita pe bicicletă crame, pajişti alpine, muzee şi livezi cu fructe frumos pârguite. Lista recomandărilor cu destinaţii atractive este mult mai lungă, dar noi am pregătit o listă ceva mai scurtă cu o selecţie de echipament pentru mountainbikeri. EVIDENT, VEI GĂSI AICI PRODUSE AFLATE ÎN OFERTA VELOTECA DE SFÂRŞIT DE VARĂ!

Dacă eşti la prima iniţiativă, şi dacă nu ai apucat să treci să stai de vorbă cu noi în prealabil, recomandarea este să ne faci o vizită rapid, căci sfaturile noastre îţi pot fi de folos. Dacă nu ai găsit până acum argumente serioase când vine vorba de decizii finale, este şi mai bine să vii să afli direct de la sursă ce îţi trebuie. 

Până îţi faci timp, găseşti aici o listă succintă cu produse, printre care vei vedea şi nişte oferte speciale pe care le poţi valorifica urgent! Cu un simplu click pe link, poţi verifica specificaţiile. Cu un simplu apel la 0213118269, poţi afla disponibilitatea!

recomandari echipament mountainbike

Livrarea se poate face direct din stoc, oferta este disponibilă până la lichidarea stocului. Cu transportul facem noi cinste pentru orice produs la preţ de peste 250 lei!


https://www.veloteca.ro/bicicleta-de-munte-merida-big-nine-200-2019

https://www.veloteca.ro/casca-abus-moventor-turcoaz

https://www.veloteca.ro/rucsac-deuter-race-bay-midnight

https://www.veloteca.ro/pantaloni-scurti-northwave-escape-baggy

https://www.veloteca.ro/pantofi-ciclism-northwave-enduro-mid

https://www.veloteca.ro/jacheta-ciclism-northwave-vortex

 

Îţi urăm o toamnă frumoasă şi multă distracţie!
Totul pentru tine... de prin 2008!