Pikasea – un nou concept de vacanta!

Daca iti vei intreba prietenii din jur care este primul cuvant care le vine in minte referitor la o vacanta pe yacht, peste 90% dintre ei vor raspunde fara sa clipeasca, “libertate”!

 

Fie ca suna pompos sau auster, vacanta pe un yacht de tip velier sau catamaran are provocarile ei. In primul rand ea se adreseaza celor care isi doresc altceva, un format nou, magic, al vacantelor pe mare. Practic, nu seamana cu nimic din ceea ce ai incercat pana acum.

 

Pikasea este un concept de vacanta care va ofera combinatia perfecta de plaja, relaxare, distractie, socializare, explorare culturala si culinara. Cel mai simplu ar fi sa va spunem fix cum ne dicteaza si sloganul lor: aveti incredere, e pur si simplu fabulos!


Ambarcatiunile sunt niste mijloace facilitatoare teribile, ce va poarta practic dintr-un golf in altul, dintr-o insula in alta, de la o poveste fantastica la alta. Yacht-ul va ofera mobilitate maxima de miscare, independenta si posibilitatea descoperirii de noi perspective cu adevarat extraordinare.

Trecuta prin filtrul distractiei, vacanta pe barca este o experienta completa. De la distanta, toate elementele organizatorice ce sunt legate de selectia tipului de barca, al echipajului si al traseelor parcurse sunt orientate strict spre preferintele si dorintele voastre, astfel incat cele 7 zile de vacanta sa fie cu adevarat perfecte.

 

Experienta, seriozitatea si profesionalismul celor de la Pikasea ii ajuta astfel sa construiasca un sejur armonios cu si pentru voi, fara a negocia sub nici o forma doua criterii esentiale: siguranta si confortul.

 

Planificarea traseelor este una foarte elaborata si argumentata profesional, ea fiind realizata de fiecare data in acord cu nivelul vostru de experienta si dorintele voastre.

Fiecare zi este diferita, deoarece fiecare loc nou pe care il explorati abunda de energie si experiente diferite.


Un element definitoriu al unei vacante, este absenta stresului organizatoric. Intrebari permanente de genul : “unde mergem?”, “unde ne cazam?”, ”cum ajungem acolo?”, “cum ne vom distra?”, “ce si unde mancam?” isi gasesc astfel raspunsul de fiecare data in solutiile complete pe care vi le ofera prin produsele lor.

 

In mod similar a luat nastere si conceptul complementar Pikaski, ce ofera astfel posibilitatea continuarii calatoriilor si experientelor, pornind de la dragostea si pasiunea pentru munte, natura si sporturi de iarna.

 

Lista de destinatii se extinde usor-usor, pe baza recomandarilor si solicitarilor clientilor sai, si din acest an reuneste cronologic Thailanda, Grecia, Croatia, Italia, Spania sau Portugalia, lista la care adauga noi locuri fabuloase si ispititoare in fiecare an.

 

Ai curajul de a incerca ceva complet nou si lasa-te purtat de valuri catre o experienta unica, care iti va schimba complet viziunea asupra vacantelor de vara.