TuWils - Centrul cicloturistic de la Coliba Verde

Sub un nume simpatic, dar cu intentii cat se poate de serioase, prietenii de la Coliba Verde va invita sa pedalati intr-o zona superba din Transilvania. 


TuWils va ofera posibilitatea de campare la locatia din Ghindari, de unde aveti posibilitatea sa faceti ture pe bicicleta la: Sovata (20 km), Praid si Salina de la Praid (27 km), Corund (renumit pentru atelierele de olărit – 30 km), Cetatea din Sighișoara (45 km), Lacul Bezid (înot,vâslit, pescuit – 20 m), micuțul muzeu al pălăriilor din pai, dar și satele secuiești cu arhitectură de peste 100 ani.


contact@colibaverde.ro


Centrul cicloturistic este un proiect la inceput de drum, o "samanta deja pusa in pament", asa cum spune proprietarul. La Coliba Verde veti gasi conditii rustice de cazare si masa (preparata la ceaun sau cuptorul traditional), dar veti putea asculta si sfaturile unor oameni care au ales sa construiasca si sa traiasca "offgrid".


Proiectul cuprinde : 1. posibilitate de popas pentru cicloturistii care tranzitează zona sau pentru cicloturistii, grupuri care doresc să folosească Coliba Verde ca și popas și punct de plecare în diferite atracții turistice din zonă . 2. Organizarea unor tabere de cicloturism, mai multe zile (3-4) pentru grupuri, familii, împreună cu un ghid. 3. Un mic service de biciclete. 4. Închirieri bicilete


Cititi toate detaliile pe site-ul Coliba Verde

contact@colibaverde.ro