Pachet 3 harti 3D Muntii Gilau - Muntele Mare

25 RON (TVA inclus)
Cod: Pachet 3 harti 3D Muntii Gilau - Muntele Mare
In stoc
TRANSPORT GRATUIT
Peste 350 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

Pachet 3 harti 3D Muntii Gilau - Muntele Mare


Bucurati-va in siguranta de pe culmile Muntilor Gilau - Muntele Mare cu hartile 3D Muntii Carpati, primele harti turistice tridimensionale fabricate in Romania!
Hartile turistice 3D dezvoltate de echipa „Muntii Carpati” sunt unice in Romania. Gandite special pentru a intregi experienta iubitorilor de munte, hartile 3D „Muntii Carpati” sunt cel mai util instrument de constientizare si cunoasterea detaliata a traseelor montane.
Datorita tehnologiei inovative folosite, cartografierea este intocmita printr-un sistem automatizat bazat pe fotografii realizate la inaltime. Astfel, constructia tridimensionala este redata mult mai in detaliu si veti putea beneficia de o experienta de utilizare mult mai facila si comprehensiva decat era posibil pana acum!
Hartile 3D „Muntii Carpati” sunt o alternativa inovatoare net superioara hartilor si planurilor topografice traditionale. Utile si intuitive, functionalitatea hartilor tridimensionale poate fi comparata cu tehnologia GPS, fara a depinde de baterii, devenind astfel insotitorul ideal pentru o drumetie pe munte!
Cu ajutorul hartilor 3D „Muntii Carpati”, atat drumetiile, cat si activitatile sportive montane pot fi planificate si desfasurate in siguranta. Constructia 3D a hartilor noastre compune o imagine realista a peisajului montan si a caracteristicilor regionale, oferind pasionatilor de drumetii si profesionistilor posibilitatea de a interpreta corect de fiecare data gradul de dificultate al traseului ales!

Pachetul contine: harta cicloturistica, harta de drumetii si harta turistica

Tip Hartie: Hartie Mata 90 G/Mp
Dimensiune: B2

Detalii

SKU
Pachet 3 harti 3D Muntii Gilau - Muntele Mare
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review