Romana
English

Ceas multisport cu GPS Garmin Fenix 5 Performer Edition

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Ceas multisport cu GPS Garmin Fenix 5 Performer Edition - este un ceas multisport premium cu GPS, ce dispune de tehnologie de monitorizare a pulsului la încheietură1, funcţii de antrenare avansate şi brăţări interschimbabile, care vă permit să treceţi de la munca de birou la antrenamente fără efort. Indiferent de sportul pe care doriţi să-l urmăriţi, Fenix5 vă va ajuta, prin intermediul profilurilor de activitate încorporate şi valorilor de performanţe avansate, care adaugă un plus de control asupra eficienţei antrenamentelor, precum şi notificărilor inteligente.

- Ceas multisport compact (47 mm), cu GPS şi tehnologie Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
- Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
- Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
- Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
- Funcţiile conectate includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect™ şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ™
- Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
- Pachetul Performer Fenix5 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotuluiDesign uluitor, performanţe excepţionale
Fenix5 este un ceas multisport compact de 47 mm, o dimensiune optimizată pentru performanţe. Fenix5 dispune de un design atletic robust şi de un aspect de calitate superioară cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi o carcasă din oţel forjat, pentru a garanta performanţe în cele mai solicitante medii (rezistenţă la apă până la 100 m adâncime). Fenix5 se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic., cât şi ambiţiilor atletice.

Lizibilitate incredibilă chiar şi când alergaţi
Garmin Chroma Display™ întotdeauna pornit, de înaltă rezoluţie, în culori complete asigură oricând o lizibilitate sporită. Fenix5 dispune de un afişaj de 1,2 inci, cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, ceea ce permite feţei ceasului să fie mai uşor de citit sub razele puternice ale soarelui. Pentru a garanta o durabilitate îmbunătăţită a acestui ceas sport, ediţiile Sapphire ale Fenix5 dispun de un geam din safir de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi.

Puls măsurat la încheietură
Pentru a oferi libertate deplină atletului ambiţios, toate modelele Fenix5 includ tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, care vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

Asortaţi-vă cu orice stil cu ajutorul brăţărilor interschimbabile
O selecţie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon vă ajută să vă asortaţi pentru a vă potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu sunt necesare instrumente pentru a vă transforma ceasul. Pur şi simplu schimbaţi, apăsaţi şi gata.

Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.
Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget Fenix5 privind performanţele deţine toate informaţiile necesare, accesibile rapid dintr-un singur loc, pentru a monitoriza mai bine nivelul de condiţie fizică şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.
- Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
- Funcţia de estimare a valorii maxime VO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică.
- Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate.
- Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament.
Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 vă va oferi scoruri de beneficiu aerobice şi anaerobice pentru fiecare sesiune de antrenament, pentru a vă ajuta să înţelegeţi dacă intervalul de intensitate ridicată a antrenamentului chiar dă rezultate.

Alergaţi mai inteligent
Acum ajungeţi mai departe cu datele de alergare. Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste valori includ condiţii de performanţă care vă compară condiţia actuală cu nivelul mediu de condiţie fizică, ritmul de alergare şi lungimea pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe Strava Live Segments, primiţi alerte despre locurile de start şi de finish, vizualizaţi clasamentul general şi vedeţi cum se compară rezultatul actual cu recordul personal. Selectaţi pachetul Performer Fenix5 cu bandă toracică HRM-Tri, pentru a putea să accesaţi valori suplimentare Fenix5. Măsurători, inclusiv Scor de stres, pentru a măsura nivelul real de stres pe baza variabilităţii pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul pentru a vă eficientiza alergarea.

Alergare verticală
Fenix5 este dotat cu funcţii preîncărcate, care vor face diferenţa când alergaţi. Funcţia Urcare/Alergare automată se asigură că obţineţi valorile corespunzătoare în mediile corespunzătoare. Va urmări ritmul şi distanţa când alergaţi pe o suprafaţă orizontală şi va comuta automat la urcare cumulată şi viteză verticală când începeţi să urcaţi. Pentru alergătorii de performanţă, Fenix5 oferă un mod special care permite monitorizare extinsă, pentru a obţine şi mai multe informaţii şi a urmări până la 50 de ore în noul mod UltraTrac®, optimizat cu giroscop.

Un adevărat talent multisport
Pentru un atlet multisport de orice tip, Fenix5 este partenerul ideal. Folosiţi profilurile de activitate dedicate pentru Înot-Alergare, Triatlon sau creaţi profilul multisport care vi se potriveşte antrenamentului şi zilei. Comutaţi cu uşurinţă între activităţi apăsând un buton, pentru a vă asigura că toate tipurile de antrenament sunt luate în calcul.

Ceasul pentru toate tipurile de sport
Dincolo de funcţiile pentru alergare, ceasurile Fenix5 oferă şi seturi de caracteristici speciale pentru ciclism, nataţie, antrenament, schi, golf şi sporturi cu vâsle, inclusiv paddle boarding (vâslit pe placă) în picioare şi canotaj. Pentru ciclism, Fenix5 arată viteza şi distanţa şi dinamica ciclismului după asocierea unui contor de putere. Pentru înot, dispozitivul urmăreşte distanţa, numărul de mişcări şi altele. Selectaţi unul dintre pachetele Fenix5 cu banda toracică HRM-Tri şi beneficiaţi de date privind pulsul şi atunci când înotaţi. Modul de schi/snowboard vă pune la îndemână viteza, distanţa, diferenţa de nivel şi contorul automat al cursei. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle, include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire.. Modul de golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul zonei green pentru orice teren descărcat din Garmin Connect. În plus, adaugă îmbunătăţiri precum monitorizarea statisticilor (lovitură de crosă etc.), Green View, detecţie AutoShot şi măsurare automată.

Navigaţi în natură, în stilul dvs.
Fiecare dispozitiv Fenix5 vă ghidează în siguranţă pe şi în afara traseelor cunoscute, combinând poziţionarea GPS/GLONASS, senzori avansaţi, precum şi funcţii cunoscute de navigare Garmin, cum ar fi TracBack™. Pentru a oferi cele mai precise informaţii, dispozitivul îşi calibrează automat senzorii, utilizând GPS-ul. Altimetrul integrat oferă date despre altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce termometrul şi barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt a presiunii aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Foarte multe moduri de a rămâne conectat
Toate modelele Fenix5 acceptă notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv inteligent. Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte, direct pe ceas. Altă funcţie nouă a Fenix5 este GroupTrack5, care vă permite să vă asociaţi dispozitivul prin Garmin Connect™, ca să puteţi ţine legătura cu partenerii conectaţi şi pentru ca aceştia să ţină legătura cu dvs., atunci când sunteţi separaţi în timpul unei activităţi. Alte funcţii conectate includ încărcări automate către Garmin Connect, monitorizare în timp real şi partajare pe reţelele sociale prin aplicaţiile noastre pentru mobil Garmin Connect™ gratuite. Toate modelele Fenix5 sunt compatibile Wi-Fi®, astfel că vă puteţi conecta la o reţea wireless şi trimite automat încărcări de activităţi pentru a le partaja pe Garmin Connect.

Aplicaţii şi feţe de ceas personalizate
Puteţi să vă personalizaţi ceasul Fenix5 cu descărcări gratuite din magazinul Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire. Garmin colaborează constant cu companii şi dezvoltatori de top, pentru a dezvolta parteneriate care vor creşte performanţele ceasului multisport Fenix. Companii precum Uber, Strava, AccuWeather şi multe altele oferă aplicaţii şi îmbunătăţiri care vă permit să vă adaptaţi ceasul Fenix5 la stilul dvs. de viaţă, în tot mai multe moduri.

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură
Puteţi şi să descărcaţi aplicaţia gratuită cu feţe de ceas Garmin Face-It™, pentru a vă personaliza ceasul fēnix cu orice fotografie de pe smartphone. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi modul de afişare a orei şi să o setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima excursie pe munte sau o fotografie a noului dvs. căţel, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

CalitatePretFiabilitate / DurabilitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.