Gama variata de lumini pe stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-19
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Ceas multisport cu GPS Garmin Fenix 5S Plus Sapphire

ID
010-01987-03
Preț special 3.409 lei Preț standard 3.799 lei
(cu TVA inclus)
Stoc depozit. Livrare in 2-3 zile
Descriere

Pentru atleţi şi aventurieri în aer liber, Fenix 5 Plus este modalitatea de a obţine performanţe ridicate şi de a vă depăşi limitele şi de a lua cu dvs. hărţile şi muzica. Acest ceas multisport solid cu GPS, realizat din materiale premium, dispune de hărţi TOPO color cu rute populare conform Trendline™, astfel încât puteţi căuta şi urma cele mai bune trasee. Acesta poate stoca până la 500 de melodii pentru a le asculta fără a utiliza telefonul3 şi include măsurarea pulsului la încheietura mâinii1, notificări inteligente2 şi soluţia de plată fără contact, Garmin Pay™4.

Functii si caracteristici:
- Alimentare: acumulator reîncărcabil prin USB
- Barometru
- Waterproof rating: 10 ATM
- GPS
- Glonass
- Altimetru
- Viteză curentă
- Calculator de calorii
- Senzor de puls
- Temperatură curentă
- Diametru: 42mm

HĂRȚI ȘI RUTE
Toate ceasurile din seria Fenix 5 Plus includ acum hărţile TOPO color cu rute populare conform Trendline™ pentru antrenamentele, cursele cu bicicleta şi aventurile dvs. Miliarde de mile de date Garmin Connect™ — colectate de la utilizatori ca dvs. — vă ajută să găsiţi şi să urmaţi cele mai bune trasee şi rute. Opţiunile pentru rute Alergare dus-întors şi Curse dus-întors vă oferă capacitatea de a introduce distanţa pe care doriţi să o parcurgeţi, iar ceasul vă sugerează traseele corespunzătoare.

MUZICĂ
Cu toate ceasurile din seria Fenix 5 Plus, vă puteţi bucura de ascultare fără telefon, în timp ce vă deplasaţi. Ceasul are spaţiu de stocare integrat de până la 500 melodii. Astfel, este uşor să descărcaţi melodiile dvs. preferate pentru a le lua cu dvs. şi pentru a le asculta la căşti (comercializate separat), echipate cu tehnologie Bluetooth® — indiferent că alergaţi, mergeţi cu bicicleta, faceţi drumeţii sau doar luaţi o pauză scurtă de cafea. Puteţi chiar să vă sincronizaţi listele de redare de la serviciile de flux muzical selectate, pentru a vă bucura oriunde de divertisment fără reclame.

STATISTICI PERFORMANŢĂ
Fiecare ceas Fenix oferă un set de funcţii de alergat, antrenament şi performanţă atât de avansate, încât este ca şi cum aţi lucra cu un antrenor la încheietura mâinii. Selectaţi din statisticile fiziologice, dinamica alergării, funcţiile de monitorizare a formei fizice şi multe altele pentru a vă monitoriza statistica de antrenament, pentru a vă măsura evoluţia şi pentru a vă pune la punct forma fizică. Profilurile de activitate preîncărcate includ înot în apă deschisă, alergare montană, ciclism montan, drumeţii, schi, triatlon, vâslire cu padela pe placă, golf şi multe altele. Puteţi chiar să descărcaţi exerciţii şi planuri de antrenament avansate pentru mai multă motivaţie.

GARMIN PAY™
Nu aveţi numerar? Nu aveţi portofel? Nicio problemă. Toate ceasurile din seria Fenix 5 Plus dispun de soluţia noastră utilă de plată fără contact, Garmin Pay. Pur şi simplu configuraţi-vă portofelul digital fēnix în Garmin Connect™ şi sunteţi gata să plătiţi achiziţiile din mers. Cu Garmin Pay, veţi trece foarte uşor de cozi şi vă veţi vedea repede de treburi.

MATERIALE DE CALITATE PREMIUM
Construit să reziste, proiectat să fie performant: stilul sofisticat al seriei Fenix 5 şi Fenix 5 Plus combină tehnologia Garmin avansată cu materiale premium precum titanul pentru confortul greutăţii reduse, oţelul inoxidabil durabil, pielea de calitate superioară cu granulaţie integrală şi lentilele opţionale din sticlă de safir pentru rezistenţă superioară la zgârieturi.

Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
Scrie o recenzie
Recenzie pentru:Ceas multisport cu GPS Garmin Fenix 5S Plus Sapphire

Specificații Tehnice
Mai multe informații