Ceas Garmin Forerunner 945 black

2.851 RON (TVA inclus)
Cod: 010-02063-01
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
TRANSPORT GRATUIT
Peste 350 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

DURATA DE VIATA EXTINSA A BATERIEI

Obtineti pana la 2 saptamani de durata de viata a bateriei in modul ceas inteligent si de pana la 10 ore in modul GPS cu muzica. Utilizati modul UltraTrac™ pentru a va asigura ca obtineti suficienta energie care sa dureze mai mult decat cea mai lunga cursa a dvs.

DESIGNUL CEASULUI PENTRU ALERGARE DE ELITA

Atunci cand orice gram in plus conteaza, concurati pentru linia de finis cu un ceas inteligent usor care nu va ingreuneaza incheietura mainii.

MATERIALE PREGATITE PENTRU MARATON

Forerunner 945 isi lasa in urma concurenta cu o bratara din silicon de inalta performanta si lentila Corning® Gorilla® Glass ultradurabila.

ANTRENOR GARMIN

Aceste planuri adaptive de antrenament va pun la dispozitie sfaturi oferite de antrenori experti si planuri de antrenament gratuite care se adapteaza nevoilor si obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizeaza chiar cu ceasul dvs.

APLICATII DE SPORT INTEGRATE

Schimbati-va rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, inot in bazin si in aer liber, alergare pe pista, bicicleta eliptica, urcat pe scari si multe altele.

PULS MASURAT LA INCHEIETURA MAINII

Obtineti date despre puls3 impreuna cu alerte, daca pulsul se mentine la valori ridicate in timp ce va odihniti. Masurati intensitatea efortului depus de inima dvs. in timpul activitatilor, chiar si sub apa.

MULTI-GNSS

Accesati multiple sisteme globale de navigatie prin satelit (GPS, GLONASS si Galileo) pentru monitorizarea in medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizeaza numai GPS-ul.

DINAMICA ALERGARII

Cand este utilizat ca accesoriu compatibil, Forerunner 945 masoara parametri de alergare, precum cadenta, lungimea pasului, durata contactului cu solul si echilibrul si multe altele.

VO2 MAX.

Antrenati-va mai inteligent cu VO2 MAX. un indicator al modului in care va asteptati sa evoluati. Aceasta statistica ia in considerare chiar si modificarea performantelor care ar putea fi cauzata de caldura sau de altitudine.

NIVELUL DE PERFORMANTA

In timp ce alergati, analizati ritmul, pulsul si variabilitatea pulsului pentru o evaluarea in timp real a capacitatii dvs. de a evolua .

STAREA ANTRENAMENTULUI

Aceasta statistica evalueaza istoricul dvs. recent de exercitii si indicatorii de performanta pentru a va informa daca va antrenati in mod productiv, daca atingeti performante de varf sau daca va suprasolicitati.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI

Aflati in ce mod exercitiile influenteaza modul in care va imbunatatiti rezistenta, viteza si puterea cu feedbackul despre efectul antrenamentului EFECTUL ANTRENAMENTULUI efortul aerobic.

NIVELUL DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI

Aceasta statistica masoara nivelul de solicitare al antrenamentului din ultimele 7 zile si il compara cu intervalul optim pentru conditia dvs. fizica si istoricul dvs. recent de antrenament.

SUGESTII PENTRU EXERCITII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care va ia in calcul capacitatea si nivelul conditiei fizice, beneficiati zilnic de recomandari pentru alergare si ciclism in functie de nivelul de solicitare al antrenamentului si starea antrenamentului curent.

DURATA DE RECUPERARE

Dupa fiecare exercitiu, consultantul pentru timpul de recuperare integrat va va informa cat trebuie sa va odihniti inainte de un alt efort sustinut. Aceasta tine cont chiar si de stresul pe toata durata zilei, somnul si activitatea zilnica din afara exercitiilor.

HARTI INTEGRAL COLOR

Indiferent ca alergati pe strazile orasului sau va deplasati cu bicicleta pe trasee cu vegetatie deasa, Forerunner 945 ofera harti integrate pentru a va ajuta sa va mentineti pe traseu.

FUNCTIA CLIMBPRO

Utilizati planificatorul de escaladari ClimbPro pe trasee descarcate pentru a vedea informatii in timp real despre escaladarile curente si viitoare, inclusiv gradientul, distanta si castigul in altitudine.

NAVIGARE PAS CU PAS

Urmati o ruta sau un traseu cu ajutorul instructiunilor pas-cu-pas , care va permit sa aflati in avans cand apare urmatorul viraj.

STABILIRE RUTA DUS-INTORS

Introduceti o distanta pe care doriti sa o parcurgeti si primiti sugestii de rute pe care sa reveniti in punctul de plecare. Functia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucura de popularitate va ajuta sa gasiti cele mai bune trasee locale.

SENZOR PULSE OX

Acest senzor Pulse Ox la incheietura mainii5 care monitorizeaza nivelurile de saturatie ale oxigenului din sange pentru a sustine monitorizarea avansata a somnului si aclimatizarea la altitudine.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™

Monitorizati nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel incat sa puteti stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate si pentru odihna.

MONITORIZARE MENSTRUALA

Utilizati aplicatia Garmin Connect™ pentru a va monitoriza ciclul menstrual si sarcina. Inregistrati simptomele, descarcati exercitii si sfaturi educationale privind nutritia si multe altele. Obtineti detalii chiar la incheietura mainii cu widgetul de Monitorizare a ciclului menstrual si aplicatia de Monitorizare a sarcinii.

MUZICA LA INCHEIETURA MAINII

Sincronizati-va listele de redare cu serviciile de streaming de muzica6 — precum Deezer, Amazon Music si Spotify® — chiar pe ceasul dvs. Forerunner 945 poate stoca pana la 1.000 de melodii.

SOLUTIE DE PLATA GARMIN PAY™

Evitati cozile de la casa si selectati sistemele de tranzit cu solutia de plata fara contact Garmin Pay™ 1.

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primiti e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul dvs. atunci cand este asociat cu un smartphone-ul compatibil .

FUNCTIA LIVETRACK

Utilizati LiveTrack pentru a le permite prietenilor si familiei sa va urmareasca in timp real locatia si chiar sa va vada intregul traseu pre-planificat. Aveti siguranta ca cei dragi stiu exact pe unde alergati sau pedalati.

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE

Daca simtiti ca nu sunteti in siguranta sau daca ceasul detecteaza ca a avut loc un accident, functiile de asistenta si de detectare a accidentelor3 comunica locatia dvs. contactelor de urgenta.

CONTROL TRAINER INTELIGENT

Controlati trainerul dvs. Tacx® Smart prin tehnologia ANT+® pentru simularea traseelor, modificarile automate ale rezistentei si solicitarile exercitiilor atunci cand utilizati traseele sau exercitiile de pe ceasul dvs.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcati fete de ceas personalizate, adaugati campuri de date si obtineti aplicatii si widgeturi din Connect IQ Store .

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT™

Incarcati-va activitatile in aplicatia Garmin Connect pentru a interactiona cu o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta si pot concura — si chiar isi pot partaja victoriile prin intermediul retelelor de socializare.

2 Când este asociat cu un smartphone-ul compatibil Pentru cerinţele şi limitările privind funcţiile de siguranţă şi monitorizare, consultaţi Garmin.com/safety
4 Când este utilizat cu Running Dynamics Pod sau monitorul HRM-Run™ sau HRM-Tri™ (comercializat separat)
5 Acesta nu este un dispozitiv medical şi nu este destinat utilizării pentru diagnosticarea sau monitorizarea niciunei afecţiuni medicale; consultă Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibilă în toate ţările.
6 Este necesar un abonament premium la un furnizor de muzică terţ.
7 Când este asociat cu smartphone-ul compatibil

Caracteristici Fizice şi Performanţe

MATERIAL LENTILĂ Sticlă Corning® Gorilla® DX
MATERIAL CADRU polimer ranforsat cu fibre
COMPATIBIL CU BRĂŢARA PENTRU CEAS QUICKFIT Da (22 mm)
MATERIAL BANDĂ silicon
DIMENSIUNE FIZICĂ 47 x 47 x 13,7 mm

Se potriveşte unei circumferinţe a încheieturii de 130-220 mm
AFIŞAJ ÎN CULORI  
DIMENSIUNE AFIŞAJ Diametru 1,2" (30,4 mm)
REZOLUŢIE AFIŞAJ 240 x 240 pixeli
TIP AFIŞAJ lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv
GREUTATE 50 g
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI Mod ceas inteligent: până la 2 săptămâni
Modul GPS cu muzică: până la 10 ore
Modul GPS fără muzică: până la 36 ore
REZISTENŢĂ LA APĂ 5 ATM
MEMORIE INTEGRATĂ 200 de ore de date despre activitate

Funcţii ceas

FUNCŢII CEAS Da
SINCRONIZARE ORĂ GPS  
ORĂ DE VARĂ AUTOMATĂ  
CEAS DEŞTEPTĂTOR  
TEMPORIZATOR  
CRONOMETRU  
ORE RĂSĂRIT/APUS  

Monitorizarea sănătății

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII (CONSTANT, ÎN FIECARE SECUNDĂ)  
PULS ZILNIC DE REPAUS  
ALERTE DE PULS ANORMAL Da (mare și mic)
FRECVENŢĂ RESPIRATORIE (24X7)  
SATURAŢIA OXIGENULUI ÎN SÂNGE PULSE OX Da (verificare la fața locului și opțiune de aclimatizare toată ziua și în somn)
VÂRSTA DE FITNESS Da (în aplicaţie)
BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR  
URMĂRIREA STRESULUI PE TOT PARCURSUL ZILEI  
CRONOMETRU RESPIRAŢIE RELAXARE  
SOMNULUI Da (avansat)
MONITORIZAREA A SOMNULUI (SCOR ŞI INFORMAŢII DESPRE SOMN)  
HIDRATARE Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional Connect IQ™)
MONITORIZAREA SĂNĂTĂŢII FEMEILOR Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional Connect IQ™)

senzori

GPS ACTIVAT  
GLONASS  
GALILEO  
MONITOR CARDIAC LA ÎNCHEIETURA MÂINII GARMIN ELEVATE  
ALTIMETRU BAROMETRIC  
BUSOLĂ ELECTRONICĂ  
GIROSCOP  
ACCELEROMETRU (CALCULEAZĂ DISTANŢA PENTRU EXERCIŢIILE LA INTERIOR, FĂRĂ A FI NEVOIE DE UN SENZOR DE PICIOR)  
TERMOMETRU  
PULSE OX ACCLIMATION  

Funcţii inteligente zilnice

CONECTIVITATE Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (FEŢE CEAS, CÂMPURI DE DATE, WIDGETURI ŞI APLICAŢII CARE POT FI DESCĂRCATE)  
NOTIFICĂRI INTELIGENTE  
RĂSPUNS PRIN MESAJ TEXT/RESPINGERE APEL TELEFONIC PRIN MESAJ TEXT (DOAR ANDROID™)  
CALENDAR  
VREME  
COMENZI PENTRU MUZICĂ  
REDĂ ŞI CONTROLEAZĂ MUZICA DE PE CEAS  
STOCARE MUZICĂ Până la 1.000 melodii
LOCALIZARE TELEFON  
CĂUTARE CEAS  
TELECOMANDĂ VIRB®  
COMPATIBILITATE CU SMARTPHONE iPhone®, Android
SE ASOCIAZĂ CU APLICAŢIA GARMIN GOLF  
COMPATIBIL CU GARMIN CONNECT MOBILE  
GARMIN PAY™  

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

LIVETRACK  
LIVETRACK PENTRU GRUPURI  
PARTAJAREA ÎN TIMP REAL A EVENIMENTELOR numai Android™
DETECTAREA INCIDENTELOR ÎN TIMPUL ACTIVITĂŢILOR SELECTATE  
ASISTENŢĂ  

Funcţii tactice

COORDONATE CU GRILĂ DUBLĂ  

Funcţii de monitorizare a activităţii

CONTOR PAŞI  
BARA DE MIŞCARE (APARE PE ECRAN DUPĂ O PERIOADĂ DE INACTIVITATE; MERGEŢI CÂTEVA MINUTE PENTRU A O RESETA)  
OBIECTIV AUTOMAT (IDENTIFICĂ NIVELUL DVS. DE ACTIVITATE ŞI ALOCĂ UN OBIECTIV ZILNIC DE PAŞI)  
CALCULEAZĂ CALORIILE ARSE  
NUMĂRUL DE ETAJE URCATE  
DISTANŢA PARCURSĂ  
MINUTE DE ACTIVITATE INTENSĂ  
TRUEUP™  
MOVE IQ™  
APLICAȚIA GARMIN CONNECT ™ PROVOCĂRI Da (aplicaţia Connect IQ opţională)

Echipament fitness/gimnastică

PROFILURI DE ACTIVITATE GIMNASTICĂ DISPONIBILE Antrenament de rezistenţă, cardio şi cu bicicleta eliptică, urcare scări, canotaj de interior şi yoga
ANTRENAMENT CARDIO  
ANTRENAMENTE DE FORŢĂ  
ANTRENAMENTE DE YOGA  
ANTRENAMENTE DE PILATES  
ANIMATII DE ANTRENAMENT PE ECRAN  
CONTORIZARE AUTOMATĂ A REPETIŢIILOR  

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

ZONE PULS  
ALERTE PULS  
CALORII PULS  
% PULS MAX.  
% PULS  
DURATA DE RECUPERARE  
PULS MAX. AUTOMAT  
TESTUL DE STRES HRV (MĂSOARĂ VARIAŢIA PULSULUI DVS. ÎN TIMP CE STAŢI NEMIŞCAT 3 MINUTE, PENTRU A VĂ OFERI UN NIVEL DE STRES ESTIMAT; INTERVALUL DE MĂSURARE ESTE DE 1 LA 100; SCORURILE MAI MICI INDICĂ NIVELURI DE STRES MAI SCĂZUTE) da (cu accesoriu compatibil)
TRANSMITEREA PULSULUI (TRANSMITE DATELE PRIVIND PULSUL DE PE ANT+ CĂTRE DISPOZITIVELE ASOCIATE) Da (utilizând ANT+ sau BLE)
RATA RESPIRATORIE (ÎN TIMPUL EXERCIŢIILOR) da (cu accesoriu compatibil)
VITEZĂ ŞI DISTANŢĂ GPS  
ECRAN(E) PERSONALIZABILE  
PROFILURI DE ACTIVITATE PERSONALIZABILE  
AUTO PAUSE® (OPREŞTE ŞI REIA CONTORIZAREA CRONOMETRULUI ÎN FUNCŢIE DE VITEZĂ)  
ANTRENAMENTE PE INTERVALE (CONFIGURARE INTERVALE DE EXERCIŢII ŞI ODIHNĂ)  
ANTRENAMENTE AVANSATE (CREAREA UNOR ANTRENAMENTE PERSONALIZATE)  
PLANURI DE ANTRENAMENT CARE POT FI DESCĂRCATE  
AUTO LAP® (PORNEŞTE AUTOMAT O TURĂ NOUĂ)  
TURĂ MANUALĂ  
ALERTE HĂRŢI CONFIGURABILE  
ACLIMATIZARE LA CĂLDURĂ ŞI ALTITUDINE  
VO2 MAX (RUN)  
NIVELUL ANTRENAMENTULUI  
VOLUM GENERAL DE ANTRENAMENT  
PUNCTUL CENTRAL AL NIVELULUI DE SOLICITARE AL ANTRENAMENTULUI  
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (MĂSOARĂ IMPACTUL UNEI ACTIVITĂŢI ASUPRA CONDIŢIEI DVS. FIZICE)  
EFECTUL ANTRENAMENTULUI (ANAEROB)  
BENEFICIU PRINCIPAL (ETICHETE CU EFECTUL ANTRENAMENTULUI)  
TIMP DE RECUPERARE ÎMBUNĂTĂŢIT  
EXERCIŢII SUGERATE ZILNIC  
ALERTE PERSONALIZABILE  
SOLICITĂRI AUDIO  
TIMPUL DE FINIŞ  
VIRTUAL PARTNER® (ANTRENAŢI-VĂ CU O PERSOANĂ DIGITALĂ)  
VIRTUAL RACER™/PARTICIPARE LA O CURSĂ (CONCURAŢI ÎN ALTE ACTIVITĂŢI)  
MULTI-SPORT AUTOMAT (COMUTARE LA MODURI SPORT PRIN APĂSAREA UNUI BUTON)  
MULTI-SPORT  
INDICAŢIE TRASEU  
SEGMENTE (LIVE, GARMIN)  
FUNCŢII STRAVA (BEACON, SEGMENTE LIVE)  
FUNCŢIE DE CREARE A TRASEELOR DUS-ÎNTORS (ALERGARE/CICLISM)  
RUTE POPULARE CONFORMTRENDLINE™  
BLOCARE FUNCŢIE TACTILĂ ŞI/SAU BUTOANE  
TASTE RAPIDE  
DERULARE AUTOMATĂ (PARCURGE PAGINILE DE DATE ÎN TIMPUL UNEI ACTIVITĂŢI)  
ISTORICUL ACTIVITĂŢII PE CEAS  
PHYSIO TRUEUP  

Funcţii de Alergare

PROFILURI DE ALERGARE PREÎNCĂRCATE Alergare, alergare pe pistă în interior, alergare pe bandă, alergare montană
DISTANŢĂ, TIMP ŞI RITM PE BAZĂ DE GPS  
DINAMICA ALERGĂRII da (cu accesoriu compatibil)
RAPORTUL PE VERTICALĂ ŞI OSCILAŢIA VERTICALĂ da (cu accesoriu compatibil)
ECHILIBRUL ŞI DURATA DE CONTACT CU SOLUL da (cu accesoriu compatibil)
LUNGIMEA PASULUI (ÎN TIMP REAL) da (cu accesoriu compatibil)
CADENŢĂ (OFERĂ NUMĂRUL DE PAŞI PE MINUT ÎN TIMP REAL)  
PERFORMANŢA  
PRAGUL LACTAT da (cu accesoriu compatibil)
STRATEGII DE STABILIRE A RITMULUI PACEPRO™  
EXERCIŢII DE ALERGARE  
URCARE AUTOMATĂ ALERGARE PE TEREN ACCIDENTAT  
PREDICTOR DE CURSĂ  
SENZOR VITEZĂ/CADENŢĂ BICICLETĂ  

Funcţii Golf

PREÎNCĂRCAT CU 42K DE TRASEE DIN ÎNTREAGA LUME  
DISTANŢA CALCULATĂ ÎN IARZI PÂNĂ ÎN F/M/S (DISTANŢA PÂNĂ ÎN FAŢA, MIJLOCUL ŞI SPATELE GREEN-ULUI)  
DISTANŢA CALCULATĂ ÎN IARZI PÂNĂ LA LAYUP-URI/DOGLEG-URI  
MĂSOARĂ DISTANŢA LOVITURII (CALCULEAZĂ DISTANŢA EXACTĂ CALCULATĂ ÎN IARZI PENTRU LOVITURI LANSATE DE ORIUNDE DE PE TRASEU) Automat
CARTELE DE SCOR DIGITALE  
URMĂRIREA STATISTICILOR (LOVITURI, LOVITURI PUTT PER RUNDĂ, ZONE GREEN ŞI LOVITURI FAIRWAY)  
GARMIN AUTOSHOT™  
ACTUALIZĂRI COURSEVIEW AUTOMATE  
VIZUALIZARE ZONĂ GREEN CU POZIŢIE MANUALĂ A REPERELOR  
PERICOLE ŞI ŢINTE PE TRASEU  
COMPATIBIL CU TRUSWING™  
TIMER/ODOMETRU RUNDĂ  

Funcţii exterioare

PROFILURI PREÎNCĂRCATE DE RECREERE ÎN AER LIBER Drumeţii, căţărat, schi, snowboard, schi XC, vâslit cu padela pe placă, stând în picioare, canotaj, caiac
NAVIGAŢIE DIN PUNCT ÎN PUNCT  
ŞIR DE MARCAJE ÎN TIMP REAL  
ÎNAPOI LA PUNCTUL DE PORNIRE  
TRACBACK®  
MOD ULTRATRAC  
MODUL ÎN JURUL MEU  
PROFIL DE ALTITUDINE  
DISTANŢĂ PÂNĂ LA DESTINAŢIE  
INDICATOR BAROMETRIC AL TENDINŢELOR CU ALERTĂ DE FURTUNĂ  
PLANIFICATOR URCARE PANTE CLIMBPRO™  
VITEZĂ VERTICALĂ  
TOTAL ASCENT/DESCENT  
DIAGRAMA ALTITUDINILOR VIITOARE  
HĂRŢI TOPOGRAFICE PREÎNCĂRCATE  
HĂRŢI CU DRUMURI ŞI TRASEE PREÎNCĂRCATE  
ASISTENŢĂ PENTRU CARTOGRAFIE CARE POATE FI DESCĂRCATĂ  
COORDONATE GPS  
CALCULAREA SUPRAFEȚEI Da (prin Connect IQ™)
CALENDAR VÂNĂTOARE/PESCUIT Da (prin Connect IQ™)
PUNCT DE TRECERE PROIECTAT  
INFORMAŢII DESPRE SOARE ŞI LUNĂ Da (prin Connect IQ™)
LOCAŢII XERO  

Funcţii de Ciclism

HARTA PENTRU CICLISM GARMIN (HARTA RUTABILĂ A STRĂZILOR SPECIFICĂ PENTRU CICLISM)  
PROFILURI DE CICLISM PREÎNCĂRCATE Ciclism, ciclism în sală, ciclism montan
ALERTĂ TIMP/DISTANŢĂ (DECLANŞEAZĂ ALARMA ATUNCI CÂND VĂ ATINGEŢI OBIECTIVUL)  
CURSURI  
PERSEVERENŢĂ ŞI PERFORMANŢĂ MTB  
TURĂ BICICLETĂ ŞI PUTERE MAXIMĂ TURĂ (CU SENZOR DE PUTERE)  
PARTICIPAŢI LA O CURSĂ  
FTP (PRAGUL FUNCŢIONAL DE PUTERE) da (cu accesoriu compatibil)
COMPATIBIL CU VECTOR™  
CONTORUL DE PUTERE (AFIŞEAZĂ DATELE DE ALIMENTARE DE LA UN DISPOZITIV TERŢ COMPATIBIL ANT+™- CONTOARE DE PUTERE ACTIVATE)  
DINAMICĂ AVANSATĂ A CICLISMULUI  
COMPATIBIL CU VARIA VISION™ (AFIŞAJ MONTAT PE CAP)  
COMPATIBIL CU RADARUL VARIA™ (RADAR ORIENTAT SPRE SPATE)  
COMPATIBIL CU LUMINILE VARIA™  
SUPORT SENZOR DE VITEZĂ ȘI CADENȚĂ (CU SENZOR)  

Funcţii pentru înot

PROFILURI DE ÎNOT PREÎNCĂRCATE Înot în bazin, înot în larg
DESCHIDEŢI VALORI ÎNOT ÎN PISCINĂ (DISTANŢA, RITMUL, NUMĂRUL/CALCULAREA MIŞCĂRILOR, CALORIILE)  
VALORI ÎNOT ÎN PISCINĂ (LUNGIMILE, DISTANŢA, RITMUL, NUMĂRUL/CALCULAREA MIŞCĂRILOR, CALORIILE)  
IDENTIFICARE TIP DE MIŞCARE (DE EX. FREESTYLE)  
ÎNREGISTRAREA EXERCIŢIILOR  
CRONOMETRU DE ODIHNĂ DE BAZĂ (DE LA 0 ÎN SUS)  
CRONOMETRU DE ODIHNĂ CU "REPETARE PORNITĂ"  
ODIHNĂ AUTOMATĂ  
ALERTE DE TIMP ŞI DE DISTANŢĂ  
ALERTE (NUMAI ÎNOT ÎN PISCINĂ)  
PORNIRE NUMĂRĂTOARE INVERSĂ  
ANTRENAMENT ÎNOT  
VITEZĂ ÎNOT CRITICĂ  
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII SUB APĂ  
PULS (TIMP REAL ÎNTRE PERIOADELE DE REPAUS, STATISTICI INTERVAL ŞI SESIUNE ÎNTRE PERIOADELE DE REPAUS ŞI DESCĂRCAREA AUTOMATĂ A PULSULUI POST-ÎNOT) Da (cu HRM-Tri ™, HRM-Swim ™ și HRM-Pro ™)

Kid Activity Tracking Features

PROVOCĂRI APLICAŢIA TOE-TO-TOE™ Da (aplicaţia opţională Provocări Connect IQ Toe-to-Toe™)

Detalii

SKU
010-02063-01
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review