20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-19
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Schimbatoare

Schimbatoare
Schimbatoare
Schimbatoare
Setați descendent

Articolele 1-21 din 65

Pagină
 1. Schimbator pinioane SRAM NX
  Schimbator pinioane SRAM NX
  320 lei
Setați descendent

Articolele 1-21 din 65

Pagină
Schimbatoare
Descriere Categorie

SCHIMBATOARELE DE VITEZE te ajuta sa adaptezi viteza cu ajutorul unor mecanisme de mutare a lantului de pe o foaie pe alta, sau de pe un pinion pe altul. Ele executa comanda transmisa de biciclist cu ajutoul unor manete instalate pe ghidonul bicicletei. Ca sa poti adapta viteza de deplasare in timp util pe bicicleta, trebuie sa poti sa schimbi rapid si eficient vitezele. Noi te asteptam la magazinul VELOTECA cu selectia noastra de SCHIMBATOARE pentru foi sau pinioane din cea mai buna “stofa”, de la producatori care garanteaza randamentul si fiabilitatea. Dar nu uita, atunci cand ai preturi foarte variate, si nu stii ce sa alegi, poti apela la specialistii nostri din magazinul de biciclete si accesorii, care iti vor demonstra cu siguranta ca pretul reflecta calitatea! Vino sa analizezi tot ce are VELOTECA in portofoliu sau pur si simplu da comanda online. Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale