- 45% lichidare stoc SUNN
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-19
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Recuperare si ingrijire

Training
Recuperare si ingrijire
Recuperare si ingrijire
Setați descendent

5 Articole

Setați descendent

5 Articole

Recuperare si ingrijire
Descriere Categorie

In sectiunea RECUPERARE SI INGRIJIRE, vei gasi in magazinul VELOTECA diferite creme, geluri, accesorii necesare ingrijirii inteligente a corpului, inainte, in si dupa efort. Partea dura a antrenamentului unui sportiv (indiferent ca este ciclist, alergator sau inotator) se simte abia dupa ce se termina cursa. Atunci este bine sa stii cu ce tip de produse e bine sa iti ajuti organismul sa treaca peste perioada critica, sau sa intre corect in perioada de recuperare. Prevenirea complicatiilor este iarasi o masura chibzuita, si la magazinul VELOTECA incercam sa iti oferim o selectie de produse de RECUPERARE SI INGRIJIRE potrivite pentru ambele situatii. Ele sunt certificate medical, contin produse naturale si Verifica disponibilitatile momentului cu ajutorul echipei noastre de vanzari. Site-ul veloteca.ro acorda permanenta atentie acuratetei informatiilor din acesta pagina. Rareori, acestea pot contine anumite ne-concordante. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati. Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale