Ciclocomputer cu GPS Garmin Edge 1040 pachet senzori

3.454 RON (TVA inclus)
Cod: 010-02503-11
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
TRANSPORT GRATUIT
Peste 250 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

DISPUNE DE MULTE FUNCTII PRIVIND PERFORMANTELE

Nu te opri niciodata din pedalat cu acest computer cu GPS, perfect pentru ciclism, in care poti avea incredere cand ai mai multa nevoie. Edge 1040 este pregatit pentru orice deplasare, de la traseele retrase pe pietris pana la urcusuri spectaculoase.

DETALII DESPRE STAMINA

In timp ce pedalezi, primesti detalii despre stamina1 pentru a sti mereu cata energie ti-a mai ramas pentru efort.

APTITUDINILE DE CICLISM SI CERINTELE TRASEULUI

Evalueaza-ti atuurile de ciclist1, concentreaza-te pe imbunatatire si pregateste-te pentru cerintele unui anumit traseu.

GHID PENTRU PUTERE

Tintele de putere1 recomandate te ajuta sa-ti gestionezi eforturile pe parcursul unui traseu.

MONITORIZAREA DINAMICA A PERFORMANTELOR

Obtine mai multe informatii despre modul in care corpul tau raspunde la antrenament. Monitorizeaza VO2 max, durata de recuperare, nivelul de solicitare, punctul central al nivelului de solicitare al antrenamentului si multe altele1.

STAREA ANTRENAMENTULUI

Cat de eficient este antrenamentul tau? Evalueaza-ti automat istoricul recent de exercitii si indicatorii de performanta pentru a afla daca te antrenezi in mod productiv, daca ai atins performante de varf sau daca te suprasoliciti1.

EXERCITIU SUGERAT ZILNIC

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care iti ia in calcul capacitatea si nivelul conditiei fizice, beneficiezi de sugestii pentru ture zilnice pe baza nivelului curent de solicitare al antrenamentului si a volumului de VO2 max1.

SINCRONIZAREA PLANURILOR DE ANTRENAMENT

Obtine planuri de antrenament pentru interior si in aer liber din aplicatia Garmin Connect™ pentru dispozitive inteligente sau sincronizeaza-ti fara probleme dispozitivul Edge cu alte aplicatii, inclusiv TrainingPeaks®. In plus, primeste indicatii privind finalizarea exercitiilor omise.

ACLIMATIZARE LA CALDURA SI ALTITUDINE

Pregateste-te pentru orice mediu. Vezi modul in care corpul tau rezista in diferite medii, cu aclimatizare la caldura si altitudine1.

FUNCTIA CLIMBPRO

Vizualizeaza automat distanta de urcare ramasa si inclinarea atunci cand urci urmarind o ruta sau un traseu. Acest lucru te ajuta sa iti masori efortul si sa vezi cat de mult mai ai de suferit. Poti chiar sa-ti salvezi urcarile pentru examinare ulterioara pe dispozitiv sau in aplicatia Garmin Connect.

ALERTE PRIVIND NUTRITIA SI HIDRATAREA

Primeste informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine nivelul de energie, kilometru dupa kilometru. Edge 1040 te va notifica cand este momentul sa te hidratezi sau sa mananci.

DINAMICA CICLISMULUI

Profita de indicii avansate pentru ciclism1, concepute sa iti ofere informatii despre modul in care performantele se vor modifica pe baza conditiilor variabile, cum ar fi pozitia, configurarea bicicletei, durata cursei si multe altele.

DINAMICA MTB

Monitorizeaza detaliile epice ale fiecarei curse cu indicatori pentru ciclismul montan cum ar fi numarul de sarituri, distanta sariturilor si durata de inactivitate.

EFORTUL SI FLUENTA

Efortul sustinut evalueaza dificultatea cursei utilizand functia GPS, altitudinea si alte date. Fluenta masoara cat de uniform cobori un traseu astfel ca ai un scor de depasit data viitoare.

DURATA DE VIATA EXTINSA A BATERIEI

Edge 1040 iti ofera o durata de viata a bateriei de pana la 35 de ore, chiar in situatii de utilizare solicitanta, si pana la 70 de ore in modul de economisire a bateriei. Dubleaza durata de viata a bateriei cu pachetul Garmin Charge™ optional.

BENZI MULTIPLE GNSS

Beneficiezi de precizie si acoperire imbunatatita pentru pozitionare, chiar si in medii foarte dificile, cu tehnologia GNSS cu mai multe benzi si mai multe sisteme.

HARTI SPECIFICE TIPULUI DE CURSA

Parcurge traseele ca si cum ai cunoaste zona, indiferent ce tip de bicicleta ai, cu harti imbunatatite care evidentiaza drumurile si traseele populare, plus puncte de interes care pot fi cautate.

APLICATIA TRAILFORKS

Cu datele despre trasee MTB si punctele de interes de la Trailforks din toata lumea, poti cauta usor trasee direct pe Edge. Sau descarca aplicatia Trailforks pentru a transfera rutele planificate de pe site-ul Trailforks.

MODUL FORKSIGHT

Acest mod va afisa automat intersectiile urmatoare de pe traseu si iti ofera context prin afisarea locului in care te afli in reteaua de trasee.

INSTRUCTIUNI PAS-CU-PAS

Nu te pierzi niciodata cu instructiuni pas-cu-pas si alerte care te notifica cu privire la virajele urmatoare.

RECALCULARE IN AFARA TRASEULUI

Poti oricand intrerupe ghidarea pe traseu si notificarile in afara traseului cand parasesti traseul pentru a explora. Cand esti gata sa revii pe traseu, Edge 1040 iti va indica drumul.

SISTEMUL PENTRU BICICLETE ELECTRONICE SHIMANO STEPS

Vizualizeaza un ecran de stare eBike dedicat, campuri de date si suport pentru starea sistemului si mesaje de avertizare. Poti vedea chiar nivelul de asistenta, pozitia echipamentului, durata de viata a bateriei si multe altele in timpul unei curse.

MPATIBILITATEA CU DISPOZITIVELE INREACH®

Ramai in contact indiferent incotro pornesti, asociind computerul Edge cu un dispozitiv inReach compatibil. Vizualizeaza mesajele si raspunde la acestea, distribuie date despre calatorie si declanseaza alerte SOS2 interactive.

COMPATIBILITATE VARIA™

Asociaza computerul pentru ciclism Edge 1040 cu radarul retrovizor si luminile Varia astfel incat sa poti vedea si sa fii vazut cu usurinta.

DETECTIE INCIDENTE

Acest dispozitiv Edge trimite automat un mesaj cu locatia catre contacte de urgenta preincarcate daca acesta detecteaza un incident3.

ALARMA PENTRU BICICLETA

Noua alarma pentru bicicleta protejata cu un cod PIN te va notifica pe smartphone, daca bicicleta ta este mutata in timp ce ai intrat sa iti cumperi apa sau cand faci o pauza.

MESAGERIE DE GRUP

Ramai conectat4 cu echipa ta pentru curse, atunci cand te separi de pluton.

CARACTERISTICA GROUPTRACK

Monitorizeaza progresul colegilor de traseu, chiar si cand nu-i mai ai in campul vizual si permite-le si lor sa te monitorizeze pe tine4. GroupTrack iti poate monitoriza pana la 50 de prieteni in acelasi timp. Doar priveste ecranul si vei afla noutati.

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primeste mesaje text si alerte direct pe dispozitivul Edge cand este asociat cu smartphone-ul tau compatibil.

SINCRONIZARE CU GARMIN CONNECT

Aplicatia Garmin Connect este pagina de pornire pentru o comunitate online prospera in care persoanele aflate in miscare se pot conecta si pot concura si isi pot chiar partaja triumful prin intermediul retelelor de socializare.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarca campuri de date personalizate si aplicatii si widgeturi din aplicatia Connect IQ Store descarcata pe smartphone-ul compatibil.

COMPATIBILITATE CU TRAINERUL INTELIGENT

Asociaza Edge 1040 cu trainerul Tacx® de interior pentru a iti putea folosi bicicleta cand doresti si unde doresti.

CONFIGURARE AUTOMATA

Pregateste-te sa te urci pe bicicleta in cateva momente, fara a pierde timp configurand setari. Beneficiaza de profiluri de ciclism personalizate si prepopulate pe baza computerului pentru biciclete Edge anterior, al tipurilor de ture si a senzorilor. Cu Edge, iti poti gestiona profilurile de ciclism direct de pe dispozitiv sau smartphone-ul compatibil.

1 Atunci cand este asociat cu senzorii compatibili (comercializati separat)

2 Este necesar un abonament la comunicatii active prin satelit. Unele jurisdictii reglementeaza sau interzic utilizarea dispozitivelor de comunicatii prin satelit. Intra in responsabilitatea utilizatorului sa cunoasca si sa respecte toate legile aplicabile din jurisdictiile in care este utilizat dispozitivul.

3 Cand este asociat cu smartphone-ul tau compatibil. Pentru limitarile si cerintele privind functia de siguranta si monitorizare, consulta Garmin.com/safety.

4 Cand este asociat cu smartphone-ul tau compatibil.

 

SPECIFICATII

CARACTERISTICI FIZICE SI PERFORMANTE:

Dimensiuni fizice: 2,3″ x 4,6″ x 0,8″ (59,3 x 117,6 x 20 mm)

Ecran tactil

Afisaj in culori

Dimensiune display: 3,5″ (88,9 mm) pe diagonala

Rezolutie display: 282 x 470 pixeli

Greutate: 4,4 oz (126 g)

Baterie: Baterie litiu-ion reincarcabila

Durata de viata a bateriei: 35 de ore

Mod de economisire a bateriei

Rezistenta la apa: IPX7

Compatibil cu puterea integrata (pachet de baterii Garmin Charge)

HARTI SI MEMORIE:

Posibilitatea de a adauga harti   

Harta de baza: Harta ciclului Garmin preincarcata

Capacitatea de stocare si de alimentare: da (memorie interna de 32 GB)

Waypoints/favorites/locations: 200

Rute: 100 de trasee

Istoric: Pana la 200 de ore

SENZORI:

GPS activat

GLONASS

GALILEO

Benzi multiple GNSS

Altimetru barometric

Magnetometru

Giroscop

Accelerometru (calculeaza distanta pentru exercitiile la interior, fara a fi nevoie de un senzor de picior)

Senzor de lumina ambientala

FUNCTII INTELIGENTE ZILNICE:

Conectivitate: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®

Connect IQ™ (fete ceas, campuri de date, widgeturi si aplicatii care pot fi descarcate)

Magazinul Connect IQ™ store pe dispozitiv

Notificari inteligente

Raspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android™)

Vreme

Setarile in timp real se sincronizeaza cu dispozitivul mobil Garmin Connect™

Telecomanda VIRB®

Compatibilitate cu smartphone: iPhone®, Android™

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE:

Livetrack

Livetrack pentru grupuri

Rider to rider de mesagerie

Detectarea incidentelor

Asistenta

Find My Edge®

Alarma pentru biciclete

Alerte meteo

Inreach® compatible

FUNCTII DE MONITORIZARE A ACTIVITATII:

Calculeaza caloriile arse

FUNCTII DE ANTRENAMENT, PLANIFICARE SI ANALIZA:

Ecran(e) personalizabile

Auto Pause® (opreste si reia contorizarea cronometrului in functie de viteza)

Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exercitii si odihna)

Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)

Planuri de antrenament care pot fi descarcate

Sugestii zilnice de antrenament

Tinte principale si secundare exercitiu

Auto Lap® (porneste automat o tura noua)

VO2 Max (Run)

Stamina in timp real

Nivelul antrenamentului

Volum general de antrenament

Punctul central al nivelului de solicitare al antrenamentului

Analiza capacitate ciclism

Analiza nevoi traseu

Efectul antrenamentului (masoara impactul unei activitati asupra conditiei dvs. Fizice)

Consultant recuperare

Virtual Partner® (antrenati-va cu o persoana digitala)

Virtual Racer™/participare la o cursa (concurati in alte activitati)

Segmente

Rute populare conform Trendline™

Derulare automata (parcurge paginile de date in timpul unei activitati)

Physio Trueup

FUNCTII EXTERIOARE:

Planificator urcare pante Climbpro™

FUNCTII DE CICLISM:

Harta pentru ciclism garmin (harta rutabila a strazilor specifica pentru ciclism): multiregional

Alerta timp/distanta (declanseaza alarma atunci cand va atingeti obiectivul)

Cursuri

Creator de cursuri pe dispozitiv

Cautare locatie pe dispozitiv

Power Guide

Harta calorica pentru popularitate

Ciclism compatibil cu dinamica

Dinamica Mtb

Datele traseelor integrate Trailforks

Contorul de putere (afiseaza datele de alimentare de la un dispozitiv tert compatibil ANT+™- contoare de putere activate)

Compatibil cu radarul VARIA™ (radar orientat spre spate)

Compatibil cu luminile VARIA™

CONECTIVITATE:

EDGE® la distanta

VARIA ™ la distanta

ANT + ™ schimbare electronica

Integrare Shimano DI2 Synchro Shift

Control inteligent trainer

Afisaj extins (permite unui ceas garmin sa partajeze ecrane de date pe EDGE®)

 

Pachetul contine:

Edge® 1040

Senzor de viteza si senzor de cadenta

Monitor HRM-Dual™

Suporturi (standard si proeminente)

Cablu USB

Conexiune

Documentatie

Detalii

SKU
010-02503-11
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review