Ciclocomputer cu GPS Garmin Edge 520 Plus pachet Mountain Bike

1.670 RON (TVA inclus)
Cod: 010-02083-12
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
TRANSPORT GRATUIT
Peste 250 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

Ciclocomputer cu GPS Garmin Edge 520 Plus pachet Mountain Bike - Computer de bicicletă cu GPS, avansat şi uşor de utilizat, pentru competiţii şi navigaţie. Cu Edge 520 Plus, vă puteţi antrena mai inteligent şi descoperi trasee noi. Acest computer pentru ciclism dispune de un sistem avansat de navigare şi provocări integrate, pentru a nu mai aminti un ecran în culori luminoase, segmentele Strava în timp real şi harta pentru ciclism Garmin cu instrucţiuni viraj cu viraj. Aşadar, când abordaţi trasee montane, Edge 520 Plus are exact ceea ce vă trebuie.


Pachetul contine:
- Edge 520 Plus
- Suport pentru biciclete de munte
- Suport de montaj standard
- Telecomandă Edge
- Carcasă de silicon
- Conexiune
- Cablu de date/încărcare
- Manual de utilizare

Include funcţii de navigaţie avansată, inclusiv alerte pentru ciclist nou şi harta pentru ciclism Garmin cu indicaţii pentru fiecare viraj – pe şosea şi pe teren accidentat
Segmentele Strava în timp real preîncărcate vă permit să concuraţi secundă cu secundă cu timpul cel mai bun anterior sau cu recordul personal al unui alt ciclist; vedeţi rezultate în timp real direct pe ecran
Rămâneţi conectat1 cu LiveTrack şi GroupTrack2, notificări inteligente, mesaje între ciclişti şi detecţie a incidentelor integrată
Monitorizează valoarea VO2 max. şi timpul de recuperare specifice pentru ciclism când este utilizat cu un senzor de putere şi de puls
La deplasarea pe teren accidentat, telecomanda integrată Edge permite utilizarea dispozitivului Edge fără a lua mâinile de pe ghidon
Durata de viaţă a bateriei: până la 15 ore

Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin
Edge 520 Plus este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor strânse. În timpul deplasării, primiţi informaţii privind datele despre altitudine şi altele. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la început, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme.

Mesaje între ciclişti
Nu este nevoie să folosiţi telefonul sau să vă faceţi griji în legătură cu alţi ciclişti din grup care rămân în urmă sau o iau înainte. Funcţia de mesaje între ciclişti vă permite să trimiteţi note scrise în prealabil de pe computerul dvs. pentru ciclism Edge 520 Plus pe computerul acestuia1. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack pentru a vă putea găsi.

Monitorizare avansată a performanţelor
Edge 520 Plus este compatibil cu senzorii cu tehnologie ANT+®, inclusiv senzorii de viteză, cadenţă şi puls. Odată cu adăugarea unei curele de puls (comercializată separat), obţineţi accesul la o varietate de date fiziologice. Vizualizaţi valoarea VO2 max. specifică ciclismului împreună cu un consultant pentru recuperare, care vă analizează datele şi vă spune cât trebuie să aşteptaţi înainte de a încerca o altă cursă dificilă. Acest sistem conectat format din senzori, accesorii, computer pentru ciclism şi analiză post cursă, împreună cu comunitatea noastră online Garmin Connect™ vă permite să monitorizaţi modul în care funcţionează organismul dvs. de la o cursă la alta.

Personalizaţi-vă dispozitivul
Este uşor să vă personalizaţi computerul pentru ciclism Edge 520 Plus cu aplicaţiile, widgeturile şi câmpurile de date gratuite dorite din magazinul Connect IQ™. Aplicaţii precum AccuWeather MinuteCast vă anunţă când se va opri ploaia, ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. O varietate de câmpuri de date configurabile vă arată statisticile preferate pe un singur ecran, uşor de vizualizat.

Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă
Edge 520 Plus este compatibil cu linia noastră de dispozitive Varia™ cu informaţii privind deplasarea cu bicicleta, inclusiv radar cu retrovizor şi cu luminile inteligente ale bicicletei. Prin asocierea acestor dispozitive cu Edge, puteţi primi alerte chiar pe afişajul Edge, privind vehiculele care se apropie şi pentru a le permite şoferilor să vă vadă. Utilizaţi LiveTrack pentru a permite prietenilor şi familiei să vă urmărească locaţia în timp real sau utilizaţi GroupTrack2 pentru a vă monitoriza colegii de tură şi pentru a le permite acestora să vă monitorizeze dacă vă despărţiţi. Edge 520 Plus dispune de un sistem integrat de detectare a incidentelor, care trimite automat locaţia dvs. unei persoane de contact în caz de urgenţă atunci când aveţi probleme.

Segmentele Strava în timp real vă ajută să obţineţi performanţe mai bune
Garmin şi Strava vă oferă şi mai multe modalităţi de a vă testa limitele. Veţi primi în continuare alerte pentru începutul şi finalul unui segment şi veţi putea să concuraţi virtual împotriva propriului record personal şi cu prietenii de pe Strava, graţie unei comparaţii secundă cu secundă reconcepute, care vă indică rezultatele dvs. Veţi putea, totodată, să vă comparaţi efortul actual cu recordul personal, cel mai recent antrenament sau cele mai bune rezultate ale prietenilor dvs. În cele din urmă, cu aplicaţia preîncărcată Strava Routes Connect IQ, rutele marcate cu stea pot fi acum trimise wireless la computerul pentru ciclism Edge, aşa încât să puteţi naviga şi concura simultan pe segmentele Strava preferate.

Plan de efort personalizat pentru ziua cursei de la Best Bike Split
Aplicaţia preîncărcată Best Bike Split vă permite să vedeţi cum modificări ale greutăţii, forţei şi rezistenţei la înaintare vă pot afecta timpul vizat de finalizare a cursei şi creează planul perfect de efort pentru ziua cursei. Cu aplicaţia Best Bike Split Race Sync, planul de efort pentru ziua cursei vă va ajuta să obţineţi cel mai bun timp de cursă. Nu trebuie decât să conectaţi contul Best Bike Split cu dispozitivul Edge 520 Plus şi veţi putea accesa uşor toate planurile de cursă actuale. Creaţi astăzi un cont Best Bike Split.

De la plan la performanţă cu TrainingPeaks
Cu aplicaţia TrainingPeaks Connect IQ beneficiaţi de antrenamentul planificat în fiecare tură cu bicicleta pornind computerul pentru ciclism Edge 520. Aplicaţia preîncărcată vă afişează antrenamentul zilnic direct pe dispozitivul Edge. Acesta vă ghidează în timp real pe parcursul antrenamentului, completând cu ţinte de intensitate şi cu durate ale intervalelor. După antrenament, sincronizaţi cu TrainingPeaks pentru analize detaliate şi pentru a vă măsura nivelul de atingere a obiectivelor. Creaţi un cont TrainingPeaks gratuit şi începeţi să folosiţi un plan de antrenament gratuit.

Aplicaţia Trailforks
Cu ajutorul aplicaţiei Trailforks, puteţi descărca hărţi cu trasee pentru utilizarea offline atunci când plecaţi în cursă. Cu trasee din peste 80 de ţări, hărţile Trailforks includ informaţii topografice, puncte de interes, hărţi calorice, stările traseelor fotografii, videoclipuri şi multe altele. Indiferent când vă deplasaţi cu bicicleta, veţi avea acces la cele mai bune informaţii actualizate, pentru a vă putea planifica deplasarea, descoperi trasee noi şi îmbunătăţi experienţa deplasării. Acum, cu integrarea Garmin Edge, veţi avea acces la cele mai bune trasee Trailforks direct de pe ghidon.

SPECIFICATII:

Caracteristici Fizice şi Performanţe:

- Dimensiuni fizice: 49,0 x 73,0 x 21,0 mm
- Greutate: 60 g
- Rezistenţă la apă: IPX7
- Baterie: baterie cu litiu-ion reîncărcabilă
- Dimensiune afişaj: 35,0 x 47,0 mm; diagonală 2,3"
- Rezoluţie afişaj: 200 x 265 pixeli
- Afişaj în culori
- Durata de viaţă a bateriei: până la 15 ore
- Receptor cu sensibilitate ridicată

Hărţi şi Memorie:

- Posibilitatea de a adăuga hărţi
- Hartă de bază
- Waypoints/favorites/locations: 200
- Rute: 100
- Istoric: până la 180 de ore

Senzori:
- GPS activat
- GLONASS
- Altimetru barometric

Funcţii inteligente zilnice:

- Notificări inteligente (afişează alerte prin e-mail, mesaje text şi alte alerte atunci când este asociat cu telefonul dvs. compatibil)

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză:

- Ecran(e) personalizabile
- Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)
- Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)
- Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)
- Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
- Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)
- Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)

Funcţii de Ciclism:

- Cursuri
- Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)
- Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)
- Compatibil cu Vector™
- Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate)

Garmin Connect™:

- Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)
- Sincronizare automată (transferă date automat către Garmin Connect)

Detalii

SKU
010-02083-12
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review