Ciclocomputer Sigma MySpeedy STARS&STRIPES

169 RON (TVA inclus)
Cod: 03005
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
TRANSPORT GRATUIT
Peste 250 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

Ciclocomputer Sigma MySpeedy STARS&STRIPES - Dacă vrei ca stilul tău personal să răzbată și în timp ce pedalezi, atunci alege dintre noile computere Sigma MySpeedy modelul care Te Definește! Arată-i lumii cum ești cu adevărat deoarece de acum ceasul de kilometraj te definește.


Tehnologie:
Transmisia semnalului se realizează prin tehnologia fără fir ATS. Nu există interferență, alte aparate care emit semnale prin radiofrecvență nu îl deranjează și nu necesită cabluri care să strice design-ul.

Animații
Stilul Tău – imaginea Ta. Când pornești cu bicicleta, computerul te salută printr-o animație aleasă de tine (11 fețe/animații: smiley, iepuraș, craniu, etc.).

Funcții:
- Computerul îți arată viteza și distanța – niciodată nu a fost atât de ușor și simplu să vezi datele legate de pedalatul tău.
- viteză: exact ca un kilometraj de mașină – însă aici viteza va fi afișată doar până la 60 km/h, după care apare un craniu, atenționându-te că ai cam întrecut măsura
timpul petrecut în șa
- distanța actuală parcursă
- distanța totală

Setare:
Un buton ergonomic, câteva apăsări și gata, deja poți să te aventurezi în necunoscut împreună cu noul tău gadget.

Senzor de mișcare:
Dacă pornești, pornește și computerul împreună cu tine. Dacă te oprești și stai peste 10 minute, computerul va intra în stand-by. Este atent la fiecare mișcare de-a ta.

Montare:
Un inel rezistent din silikon și suportul este deja pe ghidon. Desigur, am fost atenți și la detalii, toate culorile se asortează deoarece noi știm cât de important este pentru tine look-ul! Computerul se demontează de pe suport cu o singură mișcare.

Pedalează cu stil, deoarece meriți!

Detalii

SKU
03005
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review