Romana
English

Curea pulsometru Sigma R1

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Curea produsa in Germania pentru masurarea pulsului cu precizie EKG. Recomandata pentru orice sportiv. Conectivitate excelenta cu orice smartphone

Sigma R1 este o curea care inregistreaza ritmul cardiac si, gratie unitatii Bluetooth, poate transmite datele inregistrate si catre aplicatiile de sport de pe telefoanele mobile.

Sigma R1  este compatibila cu urmatoarele sisteme de operare: iOS (iPhone 4S sau superior), iPod Touch (a 5-a generatie sau superior), iPad Mini, iPad (a 3-a generatie sau superior), iPod Nano (a 7-a generatie sau superior) si Android OS 4.3 sau superior.

Sigma R1 inregistreaza diferite date legate de puls: puls curent, maxim, mediu, etc. Cititi o descriere mai larga a curelei Sigma R1

 1. CUREA SIGMA R1 Recenzia lui Secu Alexandru
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  Din specificatii am observat ca nu este compatibila cu telefoane mai vechi, totusi cred ca este cel mai complet accesoriu destinat sportivilor. Imi place enorm ca tine bateria foarte mult nu ca la unele ceasuri cu curea pentru puls care la saptamana le schimbam bateria (din 19.12.2014)

 2. Recenzia lui "Storcky"
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  O folosesc deja de 1 luna. Antrenamentele mele au devenit mai eficiente. Am control bun asupra performantelor si ma ajuta sa imi stabilesc obiectivele personale. Multumesc! (din 19.11.2014)


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Fiabilitate / DurabilitateCalitatePretContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.