20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-19
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Incalzitoare

Echipament
Incalzitoare
Incalzitoare
Setați descendent

10 Articole

 1. Incalzitoare brate Northwave Easy
  -10%
  Incalzitoare brate Northwave Easy
  Rating:
  100%
  89 lei 80 lei
 2. Incalzitoare brate Merida Alb/Negru
  -20%
  Incalzitoare brate Merida Alb/Negru
  125 lei 100 lei
 3. Incalzitoare picioare Northwave Easy
  -10%
  Incalzitoare picioare Northwave Easy
  Rating:
  100%
  94 lei 85 lei
 4. Incalzitoare brate Northwave Easy
  -10%
  Incalzitoare brate Northwave Easy
  89 lei 80 lei
 5. Incalzitor brate Northwave Extreme
  -10%
  Incalzitor brate Northwave Extreme
  125 lei 113 lei
Setați descendent

10 Articole

Incalzitoare
Descriere Categorie

Cea mai eficienta inventie in materie de imbracaminte de ciclism este asa numitul “incalzitor”, mai exact un ciorap fara talpa sau o maneca fara umar... Realizate din material mai moale sau mai gros, cu elasticitate dubla, cu insertii reflectorizante sau doar imprimeuri grafice, incalzitoarele sunt confectionate din combinatii extrem de inteligente de materiale cum ar fi: Polypropylene, Polyester, Spandex, GauzedMaterial etc. Toate au elastic cu silicon anti-alunecare si fermoar pentru glezna, astfel incat nu vor aluneca de pe tine in timpul pedalatului! Observatie: in verile caniculare, aceste accesorii vestimentare sunt utile si ca protectie la razele soarelui, deoarece datorita curentilor de aer din timpul pedalarii nu vor produce supra-incalzirea corpului. Puteţi folosi meniul selector din stânga pentru a alege care dintre mărcile Doltcini, Merida sau Northwave le preferaţi.

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale