La Veloteca ai o mare varietate de mijloace de plata, la alegerea ta:

Pentru comenzile online:

  • Plata online cu cardul. Platile sunt operate de catre partenerul nostru, Libra Pay;
  • Plata ramburs la primirea coletului la curierul care efectueaza livrarea. In functie de valoarea comenzilor online, Veloteca poate solicita plata unui avans din valoarea produselor. Aceasta metoda de plata poate avea costuri suplimentare;
  • Plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoanele fizice cat si juridice. Pentru a efectua un transfer bancar va rugam sa solicitati agentilor nostri un document de plata, care va contine si datele noastre de facturare;
  • Plata online cu cardul in maximum 12 rate fara dobanda pentru comenzi de minim 1000 lei. Puteti plati in maxim 12 rate fara dobanda cu cardurile: Bonus + (Garanti Bank), Alpha Bank si BRD Finance si in maxim 8 rate cu Card Avantaj (Credit Europe Bank) si Star (Banca Transilvania).

Plata online cu cardul in rate

Platile online sunt procesate de catre partenerii nostri: Libra Pay si Netopia MobilPay 

    

Plata in magazin se poate face cu cash, card de debit sau credit, vouchere sau tichete cadou. In magazin nu este deocamdata posibila plata in rate cu cardul.

Plata in rate cu Card Avantaj Plata in rate cu card Alpha Bank


Nota: ANPC recomanda citirea informatiilor continute in Termeni si conditii in totalitate si intotdeauna inainte de a achizitiona produsul sau serviciul.