INLOCUIREA CASTII DETERIORATE

Ne dorim cu adevarat sa folosesti eficient si sa te bucuri de casca ta Endura. Daca esti surprins intr-un accident care a cauzat un impact asupra castii Endura (orice model), iti oferim un serviciu de inlocuire a castii tale deteriorate cu acelasi model (sau cel mai apropiat model daca modelul utilizat nu mai este disponibil) la pret redus. Noua casca va fi furnizata la 50% din pretul de vanzare cu amanuntul recomandat de producator („MRRP”) la momentul inlocuirii, din locul in care a fost achizitionata casca originala.

Pentru a beneficia de oferta este necesar:

  • Sa poti trimite casca deteriorata Endura si sa furnizezi o copie dupa factura sau un e-mail de confirmare a comenzii.
  • Sa faci dovada ca data cumpararii nu a fost cu mai mult de 3 ani inainte de data depunerii unei casti de schimb prin intermediul sistemului nostru.
  • Sa fii in masura sa oferi detalii despre incidentul care a cauzat deteriorarea castii. Te rugam sa descrii data accidentului, unde a avut loc si ce impact ai avut.
  • Sistemul este aplicabil pentru casti care au avut un accident in timpul mersului cu bicicleta. Acolo unde a existat o lipsa de atentie sau neglijenta in utilizarea castii, de exemplu ai calcat pe casca sau ai lasat casca langa foc etc. casca nu va fi eligibila pentru inlocuire in cadrul programului.