Programul se adresează în primul rând celor care au cumpărat biciclete cu mărci aflate de-a lungul anilor în portofoliul magazinului de biciclete Veloteca*.

Echipa noastră de service cunoaște în detaliu particularitățile acestor modele și poate interveni cu operațiuni concrete, sau poate doar cu recomandări utile.

  

Posesorul Cardului beneficiază de Ofertele Speciale ale atelierului de întreținere și reparații Veloteca:

-        reduceri DOAR la Revizii (Standard si Premium) după cum urmează:

  • Manoperă Revizie Standard: de la 200 lei la 150 lei,
  • Manoperă Revizie Premium: de la 250 lei la 200 lei.

-        promoții speciale cu tot felul de reduceri, cadouri sau bonificații, anunțate de noi pe parcursul întregului an: ne vom permite chiar și concursuri sau quiz-uri!

Informările publicitare ți le vom comunica atunci când va fi cazul telefonic (prin SMS), sau online (prin email). Poți opta pentru una dintre cele două modalități de comunicare necesare informării cu privire la promoții. Totuși, pentru anunțarea ta în vederea ridicării bicicletei la final sau pentru detalii legate de servisare, dorim să putem folosi oricare din cele două modalități de contactare.

Atenție: reducerile se referă doar la manoperă, nu și la prețurile produselor achiziționate!
Pentru reduceri ale produselor, Veloteca face promoții specifice anunțate pentru toată lumea, în limita stocurilor disponibile, pe baza criteriului “primul venit, primul servit”.

Card-ul poate fi obținut doar la sediul Veloteca, pe baza completării și semnării Formularului pus la dispoziție de colegii noștri.

Card-ul este valabil pe o perioadă nedeterminată. NU este transmisibil.

Card-ul conține câteva informații personale de care avem nevoie pentru identificarea ta în sistemul nostru informatic: Nume / Prenume / Cod Serie.

În cazul în care ai mai multe, sau mult mai multe biciclete decât credeam noi, nu trebuie să le treci pe toate pe listă! Doar pe cea / cele care știi că merită o atenție deosebită :)

Acest card poate fi utilizat in conformitate cu regulamentul și condițiile Cardului Service Veloteca, disponibil în sediul nostru și aici pe site.

Și nu în ultimul rând, Veloteca își rezervă dreptul de a dezactiva sau retrage acest card.

Informatii suplimentare: 0213118269 / contact@veloteca.ro

*Chiar dacă nu ai cumpărat o bicicletă de la noi dar ai venit în repetate rânduri cu ea la reparat sau la reglat, sau ai cumpărat componente și accesorii pentru ea de la noi, poți opta pentru intrarea în Programul de Fidelitate Service Veloteca!