Promotie biciclete copii Cross -12%
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Despre STRIDER, incredibila bicicleta pentru copii mici

Incredibila bicicleta pentru copii mici

Bicicleta Strider este considerată a fi pedagogică deoarece permite cel mai simplu mod de a învata mersul pe două roţi pentru orice pusti sau pustoaica (de la 18 luni pana la 5 ani) dornici de aventura!

Senzationala bicicleta Strider pentru copii mici 

Surpriza perfecta
- Cea mai simpla rezolvare a dilemei alegerii unui cadou spectaculos, CADOU POTRIVIT CHIAR SI IN SEZONUL RECE, INTRUCAT POATE FI UTILIZAT SI IN INTERIOR, un cadou usor de carat pentru copil, chiar si pentru parinti si bunici! Este cu siguranta util atat iarna cat si vara;
-Salveaza irosirea banilor, si a spatiului din locuinta, pe diverse triciclete, trotinete, mini-motociclete, STRIDER aducand satisfactia oferita de toate cele de mai sus, totodata fiind un accesoriu care ocupa putin loc, atat in casa cat si in autoturism.

strider veloteca 

Despre concept
Bicicleta fara pedale STRIDER promoveaza un nou concept pedagogic, acela de a invata copilul sa isi mentina echilibrul inaintea invatarii pedalarii. Atunci cand se utilizeaza o tricicleta sau o bicicleta cu roti ajutatoare, copilul este concentrat asupra pedalarii si nu invata sa isi mentina echilibrul CORECT pe doua roti. Utilizand mai intai STRIDER, copilul gaseste echilibrul, iar cand va intalni o bicicleta normala, cu pedale, va pedala direct.
- Cu STRIDER, nu mai este necesară o tricicletă sau roţi ajutătoare la bicicletă (de altfel, se suspecteaza ca tricicleta forteaza articulatiile la varste fragede iar rotile ajutatoare la bicicleta nu ofera decat sprijin, neajutand la gasirea echilibrului)
- Cu STRIDER, nu mai este necesara asistenta unui adult pentru a invata mersul pe doua roti;
strider pentru copii la veloteca 

- STRIDER conferă premisele viitoarelor succese sportive! (un viitor Lance Armstrong poate fi pretutindeni) - aceasta observatie poate fi apreciata ca o gluma, insa, sâmburele de adevar consta in faptul ca STRIDER are un design foarte apropiat de o bicicleta normala, ceea ce ii ofera copilului antrenamentul unui veritabil ciclist de la varste fragede.

biciclete Strider la Veloteca pentru copii

Despre greutate
Bicicleta fara pedale (bicicleta de alergat) STRIDER este construita dintr-un aliaj special (otel+magneziu) fiind cea mai usoara bicicleta fara pedale de pe piata (avand 3kg complet echipata), aspect apreciat cu certitudine de copilul vostru. Stiati ca 6,5kg este greutatea unei cursiere ultra-performante, pentru adulti? De ce copiii nostri sa pedaleze pe biciclete mult mai grele???  (este drept ca o astfel de cursiera costa peste 5000 de Euro, in timp ce STRIDER costa aproximativ 500 de lei!).

STRIDER este mult mai usoara decat alte produse similare din plastic sau lemn! Asta pentru ca un produs destinat unui copil este utilizabil cu adevarat atunci cand acesta poate fi valorificat cu usurinta de catre copil fara ajutorul unui adult.

 veloteca recomanda Strider

Despre varsta:
Cine cumpara o astfel de bicicleta copilului de 2 ani, o poate valorifica timp de 3 ani, caci STRIDER are tijele seii si ghidonului ajustabile pentru inaltime!

 Stride la Veloteca

Despre anvelope
Bicicleta fara pedale STRIDER este o bicicleta care poate fi utilizata chiar si interiorul locuintelor. Din acest motiv este dotata cu anvelope din poliuretan, foarte usoare, care nu lasa urme pe niciun material (covor, parchet, linoleum, gresie), totodata avand o aderenta foarte buna. Strider este dotata cu roti de 12".