Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Service:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-18
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Despre biciclete cross si trekking

Dragii nostri clienti, viitori sau actuali biciclisti!

Verificati cu echipele noastre de vanzari din Soseaua Iancului, nr. 94, sector 2, Bucurestistocurile disponibile si pentru fiecare model in parte de la MeridaCross, Bergamont, CorratecCannondale..

Biciclete cross si trekking MERIDA la Veloteca 

Bicicletele din categoriile cross si trekking, cunoscute si sub denumiri precum ‘biciclete confort’ sau ‘biciclete hibride’, sunt recomandatesi foarte populare in turele lungi pe sosele sau drumuri vicinale in zonele urbane si peri-urbane. O alta utilizare pe scara larga este si naveta catre si de la serviciu sau scoala, ocazie cu care se face miscare in aer liber. Ele ofera un grad ridicat de confort datorita ghidonului drept si inaltat permitand biciclistului o pozitie mai apropiata de verticala. Punctul lor slab ar putea fi faptul ca nu prind aceasi viteza ca o cursiera, dar se presupune ca nu toata lumea vrea sa parcurga drumul catre destinatie depasindu-si limitele la efort. Daca la o bicicleta de munte (cu roti de 26”) viteza medie de croaziera este de aproximativ 20 km/h, la o bicicleta trekking (cu roti de 28”) viteza se duce destul de usor spre 30 km/h. Asta in cazul in care vantul NU bate din fata.

Merida Crossway la Veloteca

Denumirea lor este o descriere adecvata a scopului construirii lor: pentru biciclistul care pedaleaza pe un Crossway de la Merida nu exista obstacole! Pe asfalt, drum de tara sau poteca de padure, aceste iciclete cross sunt in elementul lor. Cel mai mare atu al lor este multifunctionalitatea! Cadrul si componentele sunt realizate astfel incat de la ture usoare pana la antrenamente biciclistul sa aiba libertate deplina si nici macar in circulatia urbana sa nu aiba vreo problema. Crampoanele moderate permit o pedalare confortabila atat pe asfalt cat si pe macadam sau pamant batatorit. Aceste tipuri de anvelope asigura un transfer de putere echilibrat, luand in calcul diferitele tipuri de soluri pentru care este proiectat – este un amalgam ideal intre inaintare usoara si aderenta. Aceste anvelope au fost asortate cu cadrul, care, de asemenea, datorita tehnologiei TFS (Technoforming System), este o combinatie reusita intre stabilitate si confort. La prima intalnire cu aceste biciclete ne sare in ochi imediat gama larga de transmisii: avem de ales dintre 30 de viteze.

 biciclete cross si trekking SPECIALIZED la VELOTECA

Fiecare marca prezinta in categoria specifica diferite modele diferentiate prin nivelul dotarilor si componentelor asamblate. Astfel, bicicletele din categoria Crossway de la MERIDA, au variante constructive dupa cum urmeaza: cele cu frane tip “V/brake” au indicativul “V” urmat de o cifra care indica tipul de dotari la partea de transmisie si franare, cele cu frane pe disc au indicativul “D” urmat de cifrele aferente.

Gama MERIDA Crossway este foarte bine reprezentata la Veloteca, la noi se pot gasi in prezent urmatorele modele:

“V/brake”: MERIDA Crossway 5V, 10V, 15V, 20V.

“Disc”: MERIDA Crossway  20MD, 40 MD, 40D,

Gama MERIDA Speeder include: T5, I8, T3/D, T3, T2-D, T2, T1.

 Merida Crossway la Veloteca

Crossway este o bicicleta de trekking usoara si de comporta foarte bine pe catarari. La coborari, chiar daca mergem cu viteza, transmisia ne va ajuta sa dam si din pedale. Furca de 63 mm, care la unele modele poate fi blocata de pe ghidon, este gandita sa asigure siguranta si confortul in timpul pedalarii. La diferite modele difera si echiparea: pe unele biciclete s-au montat frane “V” usoare, insa pe altele exista frane pe disc, care inclusiv in conditii de umiditate ridicata functioneaza ireprosabil. Crossway este un partener ideal indiferent de conditiile de drum care face fata cu usurinta utilizarii de zi cu zi. Deasemenea permit montarea unui cric si unui portbagaj. Anumite modele sunt disponibile si in varianta de dama, care prin pozitia mai joasa a tubului superior al cadrului faciliteaza incalecarea si descalecarea de pe bicicleta cross...

Alte produse de care aveti nevoie cand pedalati pe astfel de biciclete de trekking, disponibile la Veloteca:

Portbagaje si genti pentru portbagaje. Elimina disconfortul de a cara rucscaci in spate.

Manusi de toamna – iarna, pentru vremke umeda sau foarte rece.

Lumini si reflectorizante.

Pompa si kit de pana.

Aparatori de noroi.

Bidon si suport de bidon, pentru hidratare pe distante lungi.

Ciclocomputer: nu atat pentru a vizualiza viteza maxima atinsa, cat mai ales pentru evaluarea distantelor parcurse.

 

Va asteptam!

velotecarii