Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Service:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-18
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Categoria Big.Trail de la Merida

Noua Merida Big Trail cu roți 27,5 Plus a fost testată de celebra revistă Pinkbike. Verdictul a fost excelent. Asta înseamnă că până și cei mai pretențioși redactori au fost mulțumiți de performanțele noii biciclete.

„Am fost cu adevărat impresionat după ce am folosit bicicleta pe tot felul de poteci, mai lungi și mai scurte, la concursuri sau pe coborâri serioase”, povesteste David Arthur de la Pinkbike. „Geometria și anvelopele se porivesc de minune și oferă o bicicletă foarte distractivă, agilă și jucăușă. O poți folosi cu încredere acolo unde nu ai avea curaj să te bagi cu o bicicletă obișnuită hardtail”.

Bicicleta se simte acasă pe potecile amenajate din pădure unde pământul argilos și contrapantele sunt la ordinea zilei. Pe acest tip de poteci noua Merida Big Trail face totul cu un nivel înalt de agilitate. „Având o pipă scurtă și ghidon lat, o poți băga în vireje având încredere că anvelopele groase au aderență și te aruncă perfect pe următorul viraj lăsând concurența în urmă într-un nor de praf”, mai spune David Arthur.

Bicicleta oferă și avantajul robusteții fiind în măsură să intre din plin în obstacole. Îți permite să nu te mai gândești atât de mult la alegerea trasei ideale. „E cu adevărat distractiv să nu te gândești tot timpul pe unde să o iei. În același timp anvelopele cu volum mare de aer elimină mult din asprimea pe care o simți pe un hardtail clasic.”

Însă bicicleta și urcă bine. „Uitându-te la roțile mari poți crede la început că este înceată”, mărturisește redactorul revistei Pinkbike. „În realitate se mișcă foarte bine. Urcările le faci chiar cu succes pe potecile line și nu îți este deloc rușine cu bicicleta asta chiar și pe zonele mai abrupte și tehnice”.