20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Politica GDPR

Despre livrare/plata

 Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Veloteca, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate. 

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Veloteca este denumirea comerciala a societatii Veloteca SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Ritmului 18, sector 2, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/7130/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO23752290 (in continuare "Veloteca" sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

      • Nume și prenume

      • E-mail

      • Număr de telefon

      • Detalii de facturare și plată

 

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Veloteca cu protectia datelor la adresa de e-mail data.protection@veloteca.ro sau prin posta sau curier la adresa Bucuresti, Strada Ritmului 18, sector 2, Cod postal: 021679 – cu mentiunea: In atentia Responsabilului Veloteca cu protectia datelor.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

•    Cand va creati un cont Veloteca, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
•    In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma Veloteca aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, numar telefon mobil, numar telefon fix, data nasterii, nivelul educatiei, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;
•    Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web si in aplicatia smartphone putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform “Politicii de cookie-uri”.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au Implinit varsta de 16 ani.

 

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 

Comenzi VELOTECA

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
      • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
      • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
      • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

 

Suport VELOTECA

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
      • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
      • Detalii IP & sesiune pe VELOTECA – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe VELOTECA

 

Funcționarea site-ului VELOTECA

      • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
      • Informații cont VELOTECA – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului VELOTECA să vă ofere o experiență personalizată

 

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal 

Newsletter VELOTECA

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
      • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

      • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politica de cookies


Scopul

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei VELOTECA situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc pe servere dedicate, localizate in Romania. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp care va acționa ca împuternicit pentru VELOTECA. Procesatorii operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la  Mailchimp.

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:


Care sunt temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Veloteca in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

•    Crearea si administrarea contului in cadrul platformei Veloteca;
•    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
•    Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
•    Returnarea produselor conform prevederilor legale;
•    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
•    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la Intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile Veloteca.

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Veloteca si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru Imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va  afecteaza similar Intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

•    Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Preferinte";
•    Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; 
•    sau prin contactarea Veloteca folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

•    Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei Veloteca fata de atacuri cibernetice:
•    Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
•    Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont In platforma Veloteca. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

•    societatilor din cadrul aceluiasi grup de societati ca Veloteca;
•    furnizorilor de servicii de curierat;
•    furnizorilor de servicii de plata/bancare;
•    furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
•    furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
•    societatilor de asigurare;
•    furnizorilor de servicii IT;
•    altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte Incheiate cu acestia.

 

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati localizate In Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv In tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi Intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Mobilpay. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, In general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate.

Luam In serios confidentialitatea tuturor Inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de Inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului Veloteca. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii.

Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante.  Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem In termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti.

Nu trebuie sa respectam o cerere In cazul In care ar afecta In mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Care sunt drepturile dvs

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la data.protection@veloteca.ro

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail data.protection@veloteca.ro Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

 

Accesul  

 Puteti sa ne cereti:    
•    sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
•    sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
•    sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam In strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., In masura In care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea    

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa Incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor    

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai In cazul In care:  

 •    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
•    v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
•    dati curs unui drept legal de a va opune; sau
•    acestea au fost prelucrate ilegal; sau
•    ne revine o obligatie legala In acest sens.        

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal In cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:   

 •    pentru respectarea unei obligatii legale; sau

•    pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept In instanta.      

 Exista anumite alte circumstante In care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante In care v-am putea refuza aceasta solicitare

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Veloteca si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Veloteca, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Veloteca va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Veloteca, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor  

 Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul In care:    

•    acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
•    prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
•    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept In instanta; sau
•    v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este In desfasurare.        

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal In urma unei solicitari de restrictionare, In cazul in care:  

•    avem consimtamantul dvs.; sau
•    pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
•    pentru a proteja drepturile Veloteca sau ale altei persoane fizice sau juridice.


Portabilitatea datelor    

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal Intr-un format structurat, utilizat In mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar In fiecare caz numai daca:    

•    prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe Incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
•    prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia    

Va puteti opune In orice moment, din motive legate de situatia particulara In care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal In temeiul interesului nostru legitim, In cazul In care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom Inceta In cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate  

 Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:  

•  produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
•  va afecteaza in alt mod similar si Intr-o masura semnificativa.     
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:     
•  ne este necesara pentru a Incheia sau a derula un contract cu dvs.;
•  este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
•  se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

Plangeri    

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.