Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Service:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-18
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

NoMad Merida CST Team powered by VELOTECA

 NoMad Merida CST Team powered by VELOTECA

Veloteca susţine echipa NoMad Merida CST din anul 2011.
În toţi aceşti ani, NoMad a devenit încet dar sigur, cea mai populară echipă de amatori de 'marathon mountain bike', cu rezultate foarte spectaculoase în competiţiile din ţara noastră. Echipa compusă din peste 20 de membri biciclişti montani, este structurată în trei eşaloane, de la "nucleul dur" care asigură mereu prezenţa pe podiumuri, până la eşalonul 'hobby' care include rampa de lansare a tinerelor speranţe (nu la vârstă ci la performanţă).

Ei sunt cei care ne demonstrează că orice om normal, dacă vrea şi dacă are ceea ce îi trebuie în materie de echipament şi tehnică de velo-navigaţie, poate deveni un performer strălucit în competiţiile de amatori. Şi de fapt, în contextul actual pe o piaţă în plină dezvoltare dar din care lipseşte totuşi adevărata competiţie de elită, Veloteca este încântată de creşterea fenomenului sportiv de masă, căci este singurul mod de a stimula performanţa individuală în materie de ciclism. Toţi "nomazii" au, pe lângă viaţa sportivă competiţională, şi o viaţă personală profesională. De la antreprenori la elevi de liceu, de la corporatişti la ong-işti, ei sunt oamenii frumoşi cu care Veloteca se înconjoară, de care Veloteca are nevoie pentru a demonstra cum poate bicicleta schimba în bine în viaţa oamenilor.

În ei vedem viitorii antrenori de ciclism care vor forma noul val de antrenori, ei vor deveni probabil viitori investitori în sportul de performanţă alături de noi, sau poate ei vor fi viitoarele legende ale pionieratului ciclismului montan de pe la noi, care vor da farmec nopţilor petrecute la focul de tabără, prin exemplele povestite de către cei care au acum plăcerea de a concura cu ei.

Pentru a îi cunoaşte mai bine, nu doar din fotografiile ce îi prezintă în competiţii sau pe podiumuri, ne-am propus să aflăm câteva informaţii clare despre fiecare, şi mai ales să vă oferim răspunsuri la întrebări de cultură generală pentru oricine va fi curios/curioasa sa le descifreze identitatea şi secretele...:

Zsuzsa Gyurka (Zsu-zsu)
Doina Ţiţei (Niji)
Alexandra Lazăr
Andrea Sandor
Kelemen Arpad
Robert Dobai Joltvinschi 
Mircea Gustav Robert (Robike)
Szigyarto Laszlo
Daniel Sardan
Andrei Ianos
Ionut Sdraila
Marian Marin
Alexandru Stancu
Paul Puiu
Marcian Enache
Marius Cozmin Ditomozu
Iulia Crisan
Nicoleta Silvia Dinu
Ştefan Anghelache
Cornel Stanciu
Pecka Péter László
Florian Raducanu (fotograf oficial)

Noi, echipa Veloteca, îţi putem recomanda bicicleta potrivită, echipamentul adecvat şi îmbunătăţirile tehnice pentru ca bicicleta ta să te scoată din situaţii critice de concurs.
Dar depinde de tine să te echipezi, să te antrenezi şi, de ce nu, să faci echipă cu cei buni, pentru a fi mai tare decât toti!
Şi păstrează legătura cu NoMad Merida Racing Team, căci noi vom fi aproape de tine!