Romana
English

Lichid Slime antipana 3.8 Litri

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Lichid antipana de la Slime pentru aproximativ 30 roti cu camera.

Slime, substanţa verde - protecţia anti-pană la cel mai înalt nivel!

 
În decursul ultimilor 20 ani, Slime a devenit lider pe piaţa produselor destinate protecţiei împotriva penelor de cauciuc. Produsele reprezintă tehnologia cea mai modernă: sunt solubile în apă, nu  au conţinut otrăvitor, au caracteristici ignifuge şi sunt realizate din materiale ecologice. Cu toate acestea, ele oferă protecţie eficientă împotriva penelor de cauciuc.Lichidul Slime este un amalgam patentat de fire elementare speciale, aderente, polimeri şi alte bondinguri care oferă o protecţie eficientă pe o perioadă de doi ani împotriva penelor de cauciuc. La sisteme fără cameră (TUBELESS sau UST) eficienţă până la 6 mm, la sisteme cu cameră: eficienţă la pene cu obiect perforant până la 3mm. Lichidul verde funcţionează bine pentru o gamă largă de temperaturi (de la -37 °C până la + 82 °C).
 
SLIME - cum funcţionează protecţia anti-pană? 
Funcţionarea lichidului Slime este foarte simplă: lichidul care se introduce în cameră sau anvelopă se distribuie uniform pe suprafaţa interioară a cauciucului. În cazul unei pene, aerul care iese prin gaura creată angrenează cu el soluţia verde care se solidifică exact în crăpătură, împiedicând pierderea de presiune din roată. Mecanismul de protecţie funcţionează identic şi la următoarele pene care se vor întâmpla în următorii doi ani, deoarece aceasta este perioada de protecţie a unei încărcări cu Slime, indiferent de numărul penelor suferite. Există două produse de bază din substanţa verde Slime: primul pentru camere, iar al doilea pentru sistemele fără cameră (TUBELESS sau UST).
 
Cum utilizăm Slime? 
- Utilizăm camere preumplute cu Slime – montarea acestor camere se face la fel ca în cazul camerelor tradiţionale.
- În service-ul de biciclete, mecanicul introduce lichidul verde în roţi. 
- Se pot umple roţile şi acasă cu lichidul verde. În această situaţie se foloseşte manualul de utilizare, în care paşii de urmat sunt prezentaţi într-o formă grafică.
  1. Recenzia lui Mircea Antoan
    Calitate
    Fiabilitate / Durabilitate
    Pret

    Este cea mai buna solotie de pe piata, eu am pus in roata de la masina cantitatea necesara unei roti de bicicleta chiar daca nu mi-a fost recomandat sa pun asa putina solutie, am ajuns in parcare si am calcat pe o scandura cu cuie pusa de un vecin neghiob...am auzit cum fasaia,asa ca m-am decis sa mut masina sa vad ce este acolo, am descoperit cuiiul si l-am scos, apoi am plecat repede la vulcanizare. Cand am ajuns acolo cel de la vulcanizare nu a resusit sa gaseasca gaura asa ca mi-a facut presiunea corespunzatoare si pana acum a tinut presiunea cam 3-4 luni are de atunci. (din 16.02.2016)


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.