Set far Sigma Aura 45 USB + stop Sigma Nugget II

261 RON (TVA inclus)
Cod: 17460
Stoc depozit. Livrare in 5-7 zile.
TRANSPORT GRATUIT
Peste 350 Lei facem cinste!
GARANTIE
Minim 2 ani pentru biciclete
PLATA IN RATE
Până la 12 rate fără dobândă

Descriere

Aura 45 USB:

AURA 45 USB are o luminozitate de pana la 45 lux si lumineaza la o distanta de 55 de metri. Va va purta in siguranta in rutina zilnica pe bicicleta si va va permite sa va planificati in mod activ turele. Senzorul de luminozitate incorporat regleaza automat iluminarea in functie de lumina ambientala. Acest lucru asigura un raport optim intre luminozitate si durata de functionare.

In plus fata de modul Auto cu reglarea automata a luminozitatii, AURA 45 USB are si alte moduri de iluminare pe care le puteti activa in functie de dorinta. In modul Normal poate oferi 45 lux timp de 6,5 ore, iar in modul Eco poate oferi 15 lux timp de 21 de ore.

In modul de iluminare "Auto" al AURA 45 USB, senzorul de luminozitate incorporat ajusteaza automat iluminarea in functie de lumina ambientala (intre 15 si 45 lux). Astfel, se maximizeaza timpul petrecut pe bicicleta in conditii optime de luminozitate.

Elementele de iluminare largi de pe ambele parti asigura o vizibilitate mai buna. Astfel, acestea sunt mai usor de vazut, ceea ce le face si mai sigure in traficul rutier.

AURA 45 USB va va insoti in toate aventurile dumneavoastra pe bicicleta. Este rezistent la apa IPX4, astfel incat il puteti utiliza in orice conditii meteorologice.

AURA 45 USB are o baterie reincarcabila incorporata. Cu ajutorul cablului Micro-USB inclus, farul poate fi incarcat complet in putin peste doua ore. Acest lucru economiseste bani si protejeaza mediul inconjurator.

Util: Indicatorul de incarcare a bateriei de pe butonul de control arata starea bateriei. Cand capacitatea bateriei este sub 70 %, LED-ul din buton se aprinde in verde, iar cand capacitatea este sub 30 %, se aprinde in rosu. De asemenea, puteti vedea starea actuala a incarcarii in orice moment in timpul procesului de incarcare. Odata ce bateria este complet incarcata, aceasta se va aprinde in verde. Daca va grabiti, puteti incarca AURA 45 USB in timp ce este in functiune.

Clema din silicon pentru fixare pe ghidon este atasata permanent la AURA 45 USB si asigura o fixare rapida si precisa pe orice ghidon. Acest lucru permite ca farul sa fie montat si demontat rapid si fara scule.

Poate fi pornit cu un dublu clic si opritaprin apasarea lunga a butonului. Aceasta caracteristica previne pornirea accidentala (atunci cand se afla in geanta utilizatorului, de exemplu).

Recomandat ca lumina de siguranta pentru utilizarea zilnica.

Putere luminoasa de 45 lux.

Vizibilitate de 55 m.

Timp de functionare de 6,5 ore.

3 moduri de lucru (15-45 lux).

Nugget II Flash:

Mic, compact si reincarcabil.

NUGGET II (aprobat de StVZO) poate fi atasat rapid si usor de orice tub de sa si indepartat din nou.

Atunci cand este aprins NUGGET II este vizibil pentru ceilalti participanti la trafic de la o distanta de pana la 400 de metri, oferind un nivel ridicat de siguranta in traficul rutier.

Vizibilitatea laterala este de mult peste 220°.

Lentila Fresnel, dezvoltata special de SIGMA, este ideala pentru designul NUGGET II. Datorita structurii sale in forma de cercuri concentrice asigura o buna distributie a luminii chiar si in spatii extrem de mici.

NUGGET II are o baterie litiu-ion incorporata. Conectorul USB pentru reincarcare este bine ascuns in partea de jos a luminii spate, protejand-o de praf si de stropi de apa. Cu ajutorul cablului Micro-USB inclus, NUGGET II poate fi incarcat complet in mai putin de doua ore. Acest lucru economiseste bani si protejeaza mediul inconjurator.

Exista doua simboluri deasupra lentilei. Acestea va permit sa urmariti starea bateriei si nivelul de incarcare a NUGGET II, astfel incat sa nu fiti surprins neplacut in timpul pedalarii.

NUGGET II este rezistenta la apa conform standardului international IPX4, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in conditii meteorologice dificile.

Cele doua O-ring furnizate impreuna cu NUGGET II permit fixarea rapida, fara scule, pe toate tuburile de sa obisnuite, astfel incat poate fi utilizat pe o varietate mare de biciclete.

Detalii

SKU
17460
Categorii
Tip lumina
Set Far+Stop

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review