Comenzile se proceseaza in ordine, cu mici intarzieri!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Pantaloni

Imbracaminte outdoor
Pantaloni
Pantaloni
Setați descendent

5 Articole

 1. Pantaloni barbati Northfinder Carl
  -39%
  Pantaloni barbati Northfinder Carl
  409 lei 249 lei
 2. Pantaloni barbati Northfinder Geron
  -42%
  Pantaloni barbati Northfinder Geron
  274 lei 159 lei
 3. Pantaloni femei Northfinder Geronya
  -42%
  Pantaloni femei Northfinder Geronya
  274 lei 159 lei
 4. Pantaloni barbati Northfinder Ginemon
  -40%
  Pantaloni barbati Northfinder Ginemon
  329 lei 199 lei
Setați descendent

5 Articole

Pantaloni
Descriere Categorie

Cand incepi sa cauti PANTALONI OUTDOOR cu adevarat, iata cateva caracteristici cu care trebuie sa te familiarizezi: talie elastica ajustabila, genunchi croiti cu forma anatomica, posibilitatea de transformare in pantaloni scurti, greutate redusa, uscare rapida, protectie UV. Consultantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie cu recomandari. Cusaturile rezistente sau impermeabilitatea pot fi un atu in viitoarea ta achizitie, dar la fel de importante sunt si ofertele speciale pe care le propunem din cand in cand. Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Soseaua Iancului, nr. 94. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale