Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-18
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Pantofi alergare On Cloudflow flare dawn

ID
Pantofi alergare On Cloudflow flare dawn
689 lei
(cu TVA inclus)
  Descriere

  Pantofi alergare On Cloudflow flare dawn - Pantoful cu multe recorduri la activ, iubiti din prima clipa de atletii profesionisti, Cloudflow aduce upgrade-uri serioase, colectand de-a lungul anilor feedback-ul atletilor din toata lumea.

  NOUL CLOUDFLOW CU UPGRADE-URI SERIOASE!

  Talpa beneficiaza de tehnologia Helion™ superfoam, adaugand un plus de confort si o revenire mai puternica. Cele 18 elemente Cloud, combinate cu Speedboard™, transforma impactul in acceleratie, fie ca esti la antrenament sau in concurs. In plus configuratia noua de inchidere a sireturilor si redesenarea elementelor Cloud, au ca rezultat aterizari mai moi in partea din fata si mai multa sustinere la viteze mari. Sumarizand, este combinatia castigatoare, pentru cei care doresc performanta. Ready, set, flow.

  Combinatia celor doua tehnologii de la On, CloudTec® si Speedboard™, ofera aterizari moi, urmate de un avant exploziv. Elementele cloud redimensionate, mai late ca la modelul precedent, aduc amortizare suplimentara in zona din fata si sistin impatul natural al piciorului.

  Partea din spate, reproiectata complet. Cloudflow generatia a doua, ofera un design actualizat, pentru un confort si o rezistenta superioara.

  Talpa beneficiaza de spuma Helion, iar rezultatul este o amortizare constanta, pentru performante ridicate.

  Noua configuratie a gaicilor pentru prinderea sireturilor, imbunatateste fixarea zonei de mijloc a piciorului, pentru o mai buna sustinere la viteze mari. In plus, banda elastica ce acopera limba, mentine ferm sireturile pe pozitie.

  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Pantofi alergare On Cloudflow flare dawn

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  GenUnisex
  TipAsfalt
  Greutate235 g
  CuloarePortocaliu