Platiti cu cardul online, in siguranta!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Service:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Pedale plastic HT cu rulmenti PA 12 Verzi pini interschimbabili

ID
HT-SXT1008-PA12A-green
149 lei
(cu TVA inclus)
La comanda, va rugam sa ne contactati
  Descriere
  Pedale plastic HT cu rulmenti PA 12, pini de plastic + pini interschimbabili. Pedale foarte rezistente pentru biciclete MTB / BMX / Street / City. Design in forma de palalelogram si foarte inguste(17 mm) pedalele HT-PA12 ne ofera o greutate redusa si pini din plastic neschimbabili. Construite dintr-un nylon rezistent Super-Ranforsat si rulmenti sigilati de inalta calitate cu bucse DU care asigura o pedalare lina si durabila cu un ax CrMo prelucrat CNC de 12 mm supradimensionat pentru a creste rezistenta si rigiditatea.

  Pedalele din seria NANO HT au fost proiectate pentru a oferi un echilibru optim al greutatii si performantei in toate conditiile. Design-ul cu profil ingust si concav permite piciorului „sa stea in pedala” ceea ce mareste aderenta si confortul la pedalare. Fiecare pedala se invarte pe un ax cu rulmenti dublu sigilati cu bucse DU de inalta calitate care ajuta la preluarea socului.

  Design in forma de palalelogram si foarte inguste(17 mm) pedalele HT-PA12A  ne ofera o greutate redusa si pini din otel schimbabili. Construite dintr-un  nylon rezistent Super-Ranforsat si rulmenti sigilati de inalta calitate cu bucse DU  care asigura o pedalare lina si durabila cu un ax  CrMo prelucrat CNC de 12 mm supradimensionat pentru a creste rezistenta si rigiditatea.

  HT-PA12A detine 6 pini schimbabili din otel  si 2 pini turnati pe o parte care duc la o aderenta marita intre pedale si pantofi.

  • Greutate 350 grame/pereche
  • Dimensiuni 100 x 95 x 17 mm
  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Pedale plastic HT cu rulmenti PA 12 Verzi pini interschimbabili

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  DescrierePedalele din seria NANO HT au fost proiectate pentru a oferi un echilibru optim al greutatii si performantei in toate conditiile. Design-ul cu profil ingust si concav permite piciorului „sa stea in pedala” ceea ce mareste aderenta si confortul la pedalare. Fiecare pedala se invarte pe un ax cu rulmenti dublu sigilati cu bucse DU de inalta calitate care ajuta la preluarea socului. Design in forma de palalelogram si foarte inguste(17 mm) pedalele HT-PA12A ne ofera o greutate redusa si pini din otel schimbabili. Construite dintr-un nylon rezistent Super-Ranforsat si rulmenti sigilati de inalta calitate cu bucse DU care asigura o pedalare lina si durabila cu un ax CrMo prelucrat CNC de 12 mm supradimensionat pentru a creste rezistenta si rigiditatea. HT-PA12A detine 6 pini schimbabili din otel si 2 pini turnati pe o parte care duc la o aderenta marita intre pedale si pantofi. Greutate 350 grame/pereche Dimensiuni 100 x 95 x 17 mm
  MaterialPlatforma din plastic
  Ax pedaleCrMo
  RulareRulmenti sigilati
  Dimensiuni100 x 95 x 17 mm
  Greutate350g (perechea)
  CodSXT1008