20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Cadre

Piese
Cadre
Cadre
Setați descendent

9 Articole

Setați descendent

9 Articole

Cadre
Descriere Categorie

Un cadru bun sta la baza oricarei biciclete performante. Poti inlocui cadrul tau actual si sa montezi pe el restul pieselor bune de pe vechea ta bicicleta, sau poti opta pentru construirea de la zero a unei biciclete personalizate (custom). Consulta in primul rand echipa noastra tehnica pentru a fi sigur de anumite compatibilitati ale componentelor! Alege de pe site-ul Veloteca.ro dintr-o gama diversa de cadre pentru orice tip de biciclete, care sa te multumeasca pentru performanta sau pentru utilizare cotidiana confortabila. Verifica si dimensiunea cadrului care trebuie sa fie potrivita inaltimii tale. De la cadre de carbon pana la cadre de bicicleta din otel sau aluminiu, aceste piese esentiale iti vor imbunatati performantele vizibil. Cauta discount-urile prezente pe site si da comanda online, sau fa o vizita la sediul magazinului din Bucuresti, sector 2. Avem totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale