Romana
English

Rastel arc 2 raze (4 locuri) zincat RA11

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price
Rastel zincat termic, rezistent la coroziune. Posibilitate prindere in asfalt. Posibilitate prindere de alt rastel similar.
 1. Recenzia lui Sorin
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  un raport calitate - pret foarte bun. Calitate f. buna. Are avantajul ca permite parcarea bicicletelor cu balonaj mai mare, inclusiv cele cu roti de 29". Atentie: permite si parcarea bicicletelor cu frane pe disc! (din 18.11.2015)

 2. utilitate - siguranta Recenzia lui Florin
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  Salut, am o mare problema cu aceste tipuri de rasteluri. NU sunt practice deloc, din punct de vedere al biciclistului care vine sa isi lase bicicleta intr-un astfel de rastel. Nu ai cum sa iti legi in siguranta bicicleta. De cele mai multe ori antifurturile de bicicleta nu sunt atat de lungi astfel incat sa iti permita sa iti asiguri bicicleta de cadru si de rastel. Asa ca esti nevoit sa o asiguri doar de roata din fata si cum cei mai multi avem quick release, riscul de a mai gasi in rastel doar roata din fata este foarte mare.

  Din pacate traim intr-un oras unde furtul de biciclete creste ingrijorator de mult, in acest sens ar trebui promovate si niste rasteluri care sa iti permita sa-si lasi bicicleta in ele cu mai multa incredere.
  (din 12.08.2014)


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.