Romana
English

SiS Go Hydro + Caffeine

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

SiS GO Hydro + Caffeine este o bautură efervescenta bogata in electroliti, cu un continut redus de calorii si cu 75mg de cofeina, pentru hidratare eficienta si un impuls fizic si moral in timpul antrenamentelor sau curselor intense.

Hidratarea este esentiala in timpul efortului mediu si intens, cand rata transpiratiei ajunge la 1-2 litri pe ora (continand lichide si electroliti). Daca lichidele pierdute nu sunt inlocuite in acelasi ritm, creste riscul deshidratarii, ceea ce are ca efect cresterea temperaturii, pulsului, consumului de glicogen (carbohidrati) din muschi si resimtirea efortului, chiar daca mentineti constanta intensitatea. Toate la un loc duc la o epuizare mai rapida. Cofeina a fost adaugata în produsul deja recunoscut SiS GO Hydro pentru efectul ei demonstrat de a îmbunatati performantele, prin impulsul fizic si moral exact atunci cand aveti nevoie de el. Pe langă faptul ca influentează metabolismul la nivel muscular, cofeina are si efecte directe asupra creierului, imbunatatind timpul de reactie si diminuand perceptia efortului depus.SiS GO Hydro + Caffeine este asadar o optiune cu putine calorii, suficienti electroliti pentru o hidratare eficienta, cu un adaos de cofeina ce ofera un impuls fizic si moral pentru perioadele de efort intens.

Cititi mai multe despre produsele SiS testate de Freeriderhttp://www.freerider.ro/sanatate/nutritie/test-nutritie-sportiva-sis-science-in-sports-112534.html


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.