Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Service:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-18
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

SiS Overnight Protein 1kg

ID
SiS Overnight Protein 1kg
200 lei
(cu TVA inclus)
  Descriere

  SiS Overnight Protein 1kg - Proteine de calitate cu eliberare treptata ce contribuie la cresterea masei musculare in timp ce dormiti. SiS Overnight Protein este fabricat din proteine de calitate, din lapte, pentru un gust grozav și o sursa sigura de proteine. Formula acestui produs asigura o sursă de proteine ce se digera lent și ofera amino acizii necesari cresterii si refacerii masei musculare in timp ce dormiti.

  • - Proteine din lapte ce se digera lent
  • - Ajuta la refacerea si creșterea masei musculare in timp ce dormiti
  • - Produs utilizat de medaliati cu aur inca din 1992
  • - Produs testat Informed Sport

   

  Fiecare portie conține 26-27g de proteine. Proteinele din lapte contin acelasi raport de proteine cu eliberare rapida sau lenta ca si laptele. Continutul acestuia este de 80% cazeina, o proteina cu absorbtie lenta si 20% zer, care se absoarbe rapid. Proteina din zer stimuleaza absorbtia proteinelor datorita continutului ridicat de leucina. Produsul are un continut redus de carbohidrati și grasimi.

   

  De ce sa consumi SiS Overnight Protein

   

  Somnul este unul dintre elementele esentiale ale recuperarii si este deseori neglijat de atleti. Consumul regulat de proteine odata la 3-4 ore in portii a cate 25g este una dintre cele mai bune metode de a sustine recuperarea si cresterea masei musculare. Este, evident, greu sa ne alimentam noaptea, așadar consumul proteinelor cu eliberare treptata inainte de culcare permite un somn linistit si ofera o alimentare cu proteine de calitate, pentru adaptarea cea mai eficienta la efortul depus pe parcursul zilei. Se recomanda consumul de SiS Overnight Protein cu 45-60 de minute inainte de culcare. Poate fi consumat cald sau rece.

  Cititi mai multe despre produsele SiS testate de Freeriderhttp://www.freerider.ro/sanatate/nutritie/test-nutritie-sportiva-sis-science-in-sports-112534.html

  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:SiS Overnight Protein 1kg

  Specificații Tehnice