Romana
English

Suport bicicletă pentru haion Thule Backpac 973 + Kit Thule 973-14

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Thule Backpac 973 este suportul de bicicleta care se monteaza in special pe autovehicule de tip Vagon sau SUV si este foarte practic datorita faptului ca este inaltat dupa montare, astfel bicicletele nu vor acoperi stopurile si numarul de inmatriculare

Caracteristici tehnice:

  • Material – otel
  • Greutate - 14kg
  • Nr biciclete ce pot fi transportate – 2
  • Diametru cadru - 22 - 80 mm
  • Anti-furt suport –nu
  • Anti-furt bicicleta - Cu accesoriul 538
  • Pentru fiecare model de masina in parte, se achizitioneaza kitul de prindere separat.

Thule Backpac 973 este suportul de bicicleta care se monteaza in special pe autovehicule de tip Vagon sau SUV si este foarte practic datorita faptului ca este inaltat dupa montare, astfel bicicletele nu vor acoperi stopurile si numarul de inmatriculare.

Initial este prevazut pentru transportul a doua biciclete, dar se poate achizitiona separat adaptorul pentru a 3 a bicicleta - 973-23 (66 euro) si adaptorul pentru a 4 a bicicleta – 973-24 (66 euro). Un kit de prindere special conceput, face ca acest suport sa se poata monta pe majoritatea masinilor tip Vagon sau SUV.

Partile suportului de bicicleta THULE Backpac 973 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita zgarierea masinii, sau sunt vopsite cu vopsea cauciucata. Bicicletele se aseaza cu rotile pe sinele cu care este prevazut suportul, acele sine fiind dotate cu curele de plastic cu functie de elibrare rapida, iar bratele de sustinere cuprind ruda bicicletei pentru a nu-i permite deplasarea de pe suport.

Pentru a bloca suportul de bicicleta THULE Backpac 973 de masina se poate achizitiona separat accesoriul 567. Suportul bicicleta Thule Backpac 973 se poate folosi si ca platforma pe care se poate monta cutia de portbagaj THULE BACKUP 900.

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

CalitatePretFiabilitate / DurabilitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.