Romana
English

Suport bicicletă pentru haion Thule ClipOn 9104 + Kit Thule 9110

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Suportul de bicicleta THULE ClipOn 9104 este fabricat din otel si poate transporta un numar de trei biciclete

Caracteristici tehnice:

  • Material –otel
  • Greutate - 8,5kg
  • Nr biciclete ce pot fi transportate – 3
  • Diametru cadru – toate
  • Anti-furt suport – nu
  • Anti-furt bicicleta- Cu accesoriul 538
  • Pentru unele autovehicule necesita un kit de montaj personalizat.

Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9104, este suportul de bicicleta care este destinat in special pentru masinile de tip Hatchback si Break. Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9104 se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune. Partile suportului de bicicleta THULE ClipOn 9104 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita deteriorarea caroseriei.

Suportul de bicicleta THULE ClipOn 9104 este fabricat din otel si poate transporta un numar de trei biciclete. Suportul de bicicleta THULE ClipOn 9104 este prevazut cu locasuri speciale pentru ruda bicicletei, locasuri care sunt asigurate cu curele de cauciuc rezistent, astfel incat bicicletele sa fie transportate in cea mai mare siguranta.

De mentionat suportul de bicicleta THULE ClipOn 9104 va acoperi stopurile si numarul masinii,dar se poate achizitiona separat accesoriul 976-suport de numar cu stopuri care se conecteaza la priza carligului de tractare. Pentru bicicletele de dama se poate achizitiona separat accesoriul 982- o bara telescopica care uneste scaunul de ghidon pentru a putea fixa bicicleta pe suport, iar ca sistem antifurt se poate achizitona separat accesoriul 538-lant antifurt.

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.