Romana
English

Suport bicicletă pentru haion Thule ClipOn High 9105

15day guarantee Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

985,80 lei

Prezentare

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105 este un suport de bicicleta care se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune si este foarte practic

Caracteristici tehnice:

  • Material –otel
  • Greutate - 10kg
  • Nr biciclete ce pot fi transportate – 2
  • Diametru cadru - 22-70
  • Anti-furt suport – nu
  • Anti-furt bicicleta- Cu accesoriul 538
  • Necesita un kit de montaj personalizat pentru fiecare tip de autovehicul

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105 este un suport de bicicleta care se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune si este foarte practic datorita faptului ca suportul este inaltat dupa montare,astfel bicicletele nu vor acoperi stopurile si numarul de inmatriculare.

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105 este proiectat pentru a transporta 2 biciclete sau o greutate maxima de 30 kg. Bicicletele se aseaza cu rotile pe sinele cu care este prevazut suportul,acele sine fiind dotate cu curele de plastic cu functie de elibrare rapida. Suportul de bicicleta mai dispune si de doua brate cu cauciucuri protectoare, care vor cuprinde rudele bicicletelor pentru a oferi o siguranta mai mare a bicicletelor in timpul transportului.

Partile suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9105 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita zgarierea masinii,sau sunt vopsite cu vopsea cauciucata.

Pentru a castiga spatiu de depozitare, suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9105, la demontare se poate plia in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu.

Pentru bicicletele de dama se poate achizitiona separat accesoriul 982-ruda provizorie pentru bicicleta de dama.

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

CalitatePretFiabilitate / DurabilitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.