Romana
English

Suport bicicletă pentru haion Thule FreeWay 968

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 este fabricat din otel si poate transporta un numar de trei biciclete

Caracteristici tehnice:

 • Material – otel
 • Nr biciclete ce pot fi transportate – 3
 • Diametru cadru – toate
 • Anti-furt suport – nu
 • Anti-furt bicicleta - accesoriu 538
 • Nu are o aplicabilitate universala

Suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 este varianta economica a suportilor de bicicleta cu prinderea pe haion. Este destinat in special pentru masinile cu haion, dar se potriveste si pe majoritatea masinilor de tip Sedan.

Se monteza foarte usor pe usa din spate a masinii,si este ancorat pe masina cu ajutorul unor chingi de forta,astfel nepermitand jocul suportului de bicicleta pe masina. Partile suportului de bicicleta THULE FREEWAY 968 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita zgarierea masinii. Suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 este fabricat din otel si poate transporta un numar de trei biciclete. Suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 este prevazut cu locasuri speciale pentru bara bicicletei, locasuri care sunt asigurate cu curele de cauciuc rezistent, astel incat bicicletele sa fie transportate in cea mai mare siguranta.

De mentionat este ca suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 va acoperi stopurile si numarul masinii, dar se poate achizitiona separat accesoriul Thule 976-suport de numar cu stopuri care se conecteaza la priza carligului de tractare. Pentru bicicletele de dama se poate achizitiona separat accesoriul Thule 982-bara provizorie pentru bicicleta de dama, iar ca sistem antifurt se poate achizitona separat accesoriul Thule 538-lant antifurt.

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.

 1. Recenzia lui Udriste V.
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  L-am achizitionat de un an, merge folosit si pe berlina cat si pe hatchback (din 16.02.2016)


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.