Romana
English

Suport biciclete cu prindere pe carligul de remorcare Thule EuroClassic G6 928

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6 LED. Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5. Pentru fabricarea acest suport s-au folosit aluminiu şi alte materiale foarte uşoare

Caracteristici tehnice:

  • Nr biciclete ce pot fi transportate - 2 (3 cu adaptorul optional  928-1, pret adaptor 116 EUR+TVA)
  • Rabatabil cu biciclete – da
  • Mufa conectare - 13 pini
  • Sarcina - 51 kg
  • Greutate - 16,4 kg
  • Diametru cadru - 22 - 80mm
  • Anti-furt suport – da
  • Anti-furt bicicleta- da

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6 LED.  Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5. Pentru fabricarea acest suport s-au folosit aluminiu şi alte materiale foarte uşoare.

Se ataşează la cârligul de remorcare în câteva secunde. Cuplarea necesita o forţă redusă de apasare, dar prin aceasta se asigură cea mai mare stabilitate şi siguranţă. Suportul se poate rabata cu ajutorul unei pedale pentru a avea acces la portbagaj în timp ce bicicletele sunt incarcate. Sistemul de oprire încorporat nu lasă ca bicicletele să atingă pământul. Unghiul mare de înclinare permite şi deschiderea uşilor mari din spate fără ca uşa să atingă suportul.

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, ceea ce permite transportarea bicicletelor electrice (fara insa a se depasi sarcina maxima de 51kg!!).

Capacitatea de încărcare a suportului poate fi mărită cu ajutorul adaptorului Thule Bike Adapter 9281. Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg. Suportul poate fi încuiat pe cârligul de remorcare. Fiecare bicicleta beneficiaza de un sistem de inchidere individual.

Şinele de dimensiuni mai mari permit transportul bicicletelor cu roţi late. Suportul se poate plia pentru o depozitare mai uşoară, fiind suficient de compact pentru a fi ţinut în portbagajul maşinii. Produsul foloseşte un cablu de alimentare cu 13 de pini pentru a avea un set complet de lumini pe suport.

 

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.

 


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Fiabilitate / DurabilitateCalitatePretContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.