Romana
English

Suport biciclete cu prindere pe carligul de remorcare Thule EuroRide 943

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta,exluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion,suportul de biciclete Thule EuroRide943 cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita. Thule EuroRide beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari

Caracteristici tehnice:

  • Nr biciclete ce pot fi transportate – 3
  • Lungime - 105 cm
  • Latime - 75 cm
  • Rabatabil cu biciclete – da
  • Mufa conectare - 7 pini
  • Sarcina - 45kg
  • Greutate - 17kg
  • Diametru cadru - 22 - 80mm
  • Anti-furt suport – da
  • Anti-furt bicicleta- optional - Thule 526( 2 bucati/set) - 20 EUR*

Daca va doriti o modalitate de transport a bicicletelor comod si in siguranta,exluzand modelele de suporti cu prinderea pe bare transversale sau pe haion,suportul de biciclete Thule EuroRide943 cu montaj pe carligul de tractare este alegerea potrivita. Thule EuroRide beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. 

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Distanta de 25 cm dintre bicicletele montate, permite o mai buna pozitionare a acestora. Cadrul suportului Thule EuroRide 943 rabateaza pentru a facilita o mai usoara depozitare.

Realizat din otel calitativ bicicletele dumneavoastra vor calatori in siguranta fiind fixate de cadru cu ajutorul unor brate special concepute,iar rotile fiind prinse cu ajutorul chingilor. Fiind un sistem de tip platforma,suportul de bicicleta EuroRide 943 este prevazut cu suport de numar cu lampi de iluminare si semnalizari,iar accesul la portbagajul masinii nu va fi restrictionat deorece se poate rabata.

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.